Wordpress multi-domains

Sziasztok.

Erdeklodnek, hogy hogyan tudom lepesrol lepesre beallitani az xy.com melle az yx.com domaint, ugy hogy a ketto kozul a regiszraciokor a felhasznalo valaszthasson kozuluk. Aktiv egy plugin amit itt lehet elerni http://premium.wpmud…domain-mapping. Az oldalon egyebkent minden tokeletesen mukodik ezen kivul, sajat szerverem van ami rosznak nem eppen mondhato, a szerver beallitasai tokeletesen megfeleloek egy WP MS szamara, de valamiert az istenert sem tudom ravenni a mukodesre ezt a plugint. Cpanelben a domaint hozzaadtam ahhoz a tarhelyhez ahova a wp telepitve van, persze tudom a nameserverekkel is kellene csinalni valamit csakhogy alapbol bevannak allitva a sajat nevszervereim abban domainben amit hozza szeretnek adni az oldalhoz. Regisztralni egyebkent belehet az xy.com/valami avagy yx.com/valami neveket, csak nem eppen mukodik.

Orommel vennem ha valaki segitene ezt megoldani.

“Megjegyzem, hogy az oldalamon jelenleg aktiv pluginek (19) a http://wpmudev.org cimrol szarmaznak es erosen tudom ajanlani hasznalatukat mindenkinek!”

Légysziles ne nyiss 2 egyező témát! Nagyon zavaró! Kérek egy adminisztrátort zárja ezt le!

Azert nyitottam itt is, mert az MU reszt mar alig latogatjak nehanyan pontosan azert mert az MU megszunt letezni.

Ezt értem csak sajnos tényleg zavaró hogy 2 ugyanolyan téma van egy fórumon! Ezt nem rossz indulatból mondom!

Ne nezz oda, ide meg csak akkor irj ha segiteni is tudsz.

Na idefigyelj! Nem voltam veled bunkó! Normálisan megírtam mi szúrja a szemem! De szerintem nemcsak az enyémet! Különben a google a barátod még angolul is :wink: ja és lehet mínuszozni mint az ovodában xĐ :smiley:

Vizsgaltasd ki magad. Te indulatos beteg vagy sajnos.

Nem is nezitek ti a kerdeseket? Kapjatok be mindanyian, paraszt magyarok. Errol irok egy szep kis cikket. Az eszem megall, elpofazom, hogy segitseget szeretnek mert sehol nem talaltam hozza semmit erre a fogyatekos benyomja menjek a google.com -ra. TENYLEG EKKORA HULYEK VANNAK ITT? Kilehet tiltani meg moderalni, oszinten leszarom, de ugy gondolom a moderacio is csak egy eszkoz arra, hogy a felhasznalot elnyomd, meg is teheted te vagy a harmadik vagyt tudom is en mennyien vannak mar, az is elkepzelheto hogy, itt mindenki moderator aki benyal a sotet lovagoknak akik WP mesternek, Gurunak meg mindenfele Tisztelonek nevezik magukat. A munkajukat elismerem, itt olvasgatva hasznos dolgokra lelhet az ember, de ugy erzem ezek a lovagok akik uzemeltetik ezt az oldal kioregedtek. Ide fiatal, porgos, sztrimingelos emberek kellenek, nem nyugdijjasok. Ejjel nappal segitseget nyujtanak akar cseten akar mashogy. Nagyon sok a munka emberek? Ha nincs proges es csak forditgattok angolt magyarra, akkor 1-2 percre jussun eszetekbe, hogy valamit nagyon elcsesztetek. Sok dolgot jot is szepet is letrehoztatok egyutt. Na de nem ez most a lenyeg, hala a jo istennek nem Magyarorszagon elek, es soha nem is fogok tobbe, mert amikor en idejottem remenykedtem abban, hogy a sok barbar kozott van egy-ketto jo lelek, de sajnos nincs. Mindenki nez mint a moziban, a barbar idiota olvasni nem tudo pocs meg ugral azert mert mertem segitseget kerni. Hallottam ez azt errol a magyar csapatrol, de nem erdekelt, mostmar viszont annal inkabb. Tragar kifejezesek hasznaltam igen, de nalam peldaul nincs megtiltva az, hogy valaki igy irjon blogot azert, hogy attudja adni az erzelmeit az olvasonak. Amikor valaki ugy irhat, hogy valaki figyeli, moderalja az uzeneteit az egy ido utan unalmas semmit nem ero szovegge fog valni, elveszti a legfontosabb lehetoseget a kapcsolatteremtesre avagy az iro szemely altal erzett erzelmek atadasat. Na jo en ebbe belefaradtam, annyi szo ugy sincs amennyit 2 masodperc alatt letudnek irni errol az IP Board forumrol es azt ami ezen tortenik, eleg volt 3 ora es 80 cikk elolvasasa, hogy leszurjem az eredmenyt. Ez egy szar hely, a leheto legszarabb szabalyokkal es emberekkel. Igy ahogy van. Ezert mar megbocsassatok, dolgoznom kell es nem erek ra itt nyalni a seggeket ahogyan azt egyesek teszik. MEGOLDAS A PROBLEMAMRA NEM SZULETETT ES GYANITOM NEM IS FOG, DE KOSZONOM.

Szivesen segitünk! hisz ezért vagyunk!

Kérdezem mikor regisztráltál el olvastad e a szabályzatot?

Légyszives válogasd meg a szavaidat!

Ha most nem kotekszel akkor mi az istent csinalsz. Tudsz segiteni vagy nem. Az elejetol fogva irsz es irsz de erdemlegeset nem mondtal, jo hogy kiborulok.

1, szerintem is válogasd meg, hogy hogyan beszélsz. Te jöttél ide segítséget kérni, Kardi csak arra kért, hogy a fórumunk játékszabályait tartsd be. Ugyanis, ez rád is vonatkozik, és elfogadtad azzal hogy regisztráltál. Az, hogy figyelmezetett nem jogosít fel téged arra, hogy ordenáré és trágár módon beszélj vele, nem tűrjük el ezt senkivel kapcsolatban, sem most, sem a jövőben, sem tőled, sem mástól.

2, Networks for WordPress az amit te keresel (korábban Multi-Site Manager névre hallgatott), és innét érhető el:

http://wordpress.org/extend/plugins/networks-for-wordpress/

Szia!

Lovag :smiley:

Igen rondan beszeltem. Upsz! A plugint koszi, kb 2 ora mire hazasetalok es kiprobalom miutan megejfeliztem mert egeszen megeheztem. :smiley: Tenyleg halas vagyok neked, remelem mukodni fog.

nem ertem mit kell a bekapcsolas utan es az adatok kitoltese utan csinalnom, dns rendben de nem mukodik attol meg