WordPress Mu 2.7

Megjelent a WordPress mu 2.7. Letöltés: http://mu.word-press.hu/letoltes/

2.7.1-hez még nincs? mert lehet,hogy ez a hiba részlegbe tartozna de nekem sehogysem akar magyar lenni :slight_smile: már mindent próbáltam de maradt angol. link: blog.sehungary.info

Bocsánat! :wink:Minek kellene lennie a 2.7.1-hez?Az oldal egy WordPress 2.7.1, és nem WP MU, igaz?Magyarításról pl. itt: http://forum.word-press.hu/post/6379/#p6379

Az van írva, hogy legfrissebb MAGYAR telepítő. de nekem nem Magyar. nem értem mit akartál a linkkel amit küldtél. de elvileg magyarnak kellene lennie a telepítőnek is és az oldalnak is nem?

én akárhogy nézem, de itt bizony sehol nem látom a magyar szót: http://mu.word-press.hu/letoltes/Már megbocsáss, de nagyon el vagy tévedve. A WordPress és a WordPress MU nem ugyanaz.

hát nem tudom hogy miről beszész:D itt szósem volt mu-ról :slight_smile: csak kérdezte Győző, hogy wordpress-e vagy vorrdpress mu. nekem az a bajom hogy a 2.7.1- falraktam, de nem magyar. erre valami megoldás? csak ennyi kellene semmi MU :smiley:

épp ez az ha semmi MU, akkor miért a MU topikban kérded, hogy miért nem magyar a wordpress-ed? Amúgy ha wp-hurol töltöd le a wordpress 2.7.1-et annak magyarnak kell lennie.

jujj, én néztelek titeket butának közben meg én nem írtam jó helyre a kérdést :slight_smile: elnézést.