Sziasztok!
Ma egy érdekes dologba ütköztem…Ãrtam egy postot, és be akartam rakni néhány képet szépen egymás mellé-alá, táblázatosan… gondoltam megoldom úgy,hogy kép feltöltése, és szépen generáltatok vele egy galériát. Ez a része meg is volt, de az édes aranyos ezek után csinált egy belső CSS-t, amit az alap style.css nem ír felül, csak kiegészít, hiába adom ugyan azokat az id-ket, class-okat… Tudja valaki, hogyan lehetne ezt kilőni? Konkrétan Total Commanderben rákerestem arra a szövegre, amit a Firebug érzékel, mint ID, és nem talált ilyet, pedig a WP gyökerében voltam…
Nem akartam nextgen albumba pakolni ezt a 6 képet, mert nem oda tartozik, és táblázatozni se nagyon volt hangulatom… de ez így meg bosszantó, hogy berak egy 2px-es szürke keretet pluszba…
A link: http://agymenes.hu/mass-effect/
az nem keret (amugy a kep kerete nalad kek)
hanem padding (3px) es azert szurke mert olyan hatterszin van megadva nekije - style.css 1251. sor
es ha meg a plusz 2px-eles kek kerettel is van bajod az meg wp-includes/media.php 673-as sora
ezt azert nem talaltad mert ugye valtozokkal vannak megadva az ertekek…
es ha meg a plusz 2px-eles kek kerettel is van bajod az meg wp-includes/media.php 673-as sora
ezt azert nem talaltad mert ugye valtozokkal vannak megadva az ertekek…
Na, ez a rész kellett nekem,köszi A másik része tudom, az szándékosan van