Wordpress Magyar PayU plugin - WooCommerce

Sziasztok, van egy wordpress weboldalam amin woocommerce webshop van, azonban a probléma az hogy nem találok a neten magyar payu-val üzemképes plugint.

Esetleg van valakinek és megosztaná velem?

Ele is köszönöm.

A bankkartyas-fizetes.hu oldalon láttam wp payu plugint. Megveszed, ha nem működik rendesen, ott a support. Más fejlesztésű magyar payu pluginról nem tudok. Fizetősről sem, nemhogy ingyenesről.

Sajnos én is láttam, azonban brutális ára van.

Alapból 50ezer ftot kér a payu azért hogy ugye be legyen hozzájuk regisztrálva a cégünk, persze bővíthető ingyenesen a cégen belüli oldalak száma, azonban mi csak kettő akarnánk használni egy régi fajta joomlán, amit nem támogatnak mert túl régi és nincs hozzá plugin, frissíteni pedig nem tudjuk a joomlát mert több ezer termék van rajta, és az újabb webshopnál gondok lennének ugyan is rengeteg helyen más a struktúra, így újra fel kéne vinni a több ezer terméket, amihez egyikünknek sincs túl sok kedve / ideje.

A wordpressnél pedig van indiai verzió, annak az átdolgozásán próbálkozok most, átírni a változó neveket és a többit, ez talán megoldja majd a problémámat.

Nem nagyon szeretnénk még 30ezret kifizetni egyetlen egy modulért, amit igazából a payu is biztosíthatna, nem pedig egy külső valaki által leprogramozott plugint kéne még megvenni.

Kaptunk SDK-t meg stb, de őszintén bevallom, jelen pillanatban nincs meg a kellő tudásom ahhoz hogy egy magam beépítsem a weboldalunkba. Lehet hogy fél év múlva meglesz, ugyan is felső oktatásban tanulok és következő félévtől magas szintű php -s órám lesz, utána lehet hogy meg tudnám oldani, viszont a cég tulajdonosa nem fél év múlva szeretné használni a payu-t hanem a lehető leghamarabb.

Tehát akkor ez picit veszett fejsze, minden féleképp programozni kell, vagy átírni egy meglevőt.

Köszönöm a válaszod, ha még netán eszedbe jutna valami vagy másnak akkor kérem jelezze! Köszönöm.

Hello.

Hogyan sikerült végül megoldalnod?

Tudnál segíteni dettó ugyanezzel a problámámmal kapcsolatban?