WordPress Magazin

Sziasztok!Elindítottam egy új magyar WP projectet, a wpmagazin.net-et. Ezen a blogon új wordpress-es sablonokról, bővítményekéről és egyéb kapcsolódó dolgokról fogunk írni. Az oldal még félkész, de ennél ellenére szeretném megmutatni nektek, hátha van jó ötletetek a további fejlesztéshez.ui.

Keresünk WordPress témákban otthonlevő szerzőket :slight_smile: Fizetés nincs, ellenben havonta egyszer összeülünk egy bulira, ahol rengeteg lány van és tengernyi sör.

nem fért volna be a wp.hu-ba?amúgy a kinézet jó, viszont lehetne egy kicsit sötétebb színű a háttér, meg a lap szélén valami vonal, vagy valami, mert így elég hülyén mutat, hogy tartalom, aztán a nagy fehér semmi, minden átmenet nélkül.

letter-spacing lehetne a fejléceknél kevesebb, -0,5-nél már nagyon egymásra mennek a betűk SZVSZ

Nem fért be, mert nem csak WP-s témák lesznek, ill. meg szeretnénk hagyni a jelenlegi formájában.Kicsit összecsúszik, viszont csináltam egy szép logo-t már :slight_smile: csak még nem raktam fel.

a share részhez esetleg be lehetne rakni pár magyar megosztó szolgáltatót. valamint ha nincs, akkor turulmeme is mehetne.

meg van benne azért angol szöveg. One comment pl.

Nekem tetszik így ahogy van. Egyszerű, könnyen áttekinthető. Az alapötlet pedig nagyon jó. Sok kezdő WP felhasználó vergődik a sablonokkal.Én még szívesen látnék tippeket&trükköket WP-vel kapcsolatban. Pl.:


  • hogy magyarosíts egy sablont
  • mikre figyelj magyarosításkor
  • oldal népszerűsítési tippek
  • esetleg hogyan készíts saját sablont (tutorial step by step)    Így elsőre ennyi. Sok sikert hozzá! :slight_smile:

Update :slight_smile:

Mi lett veled,Magazin? :frowning: Perpill nem elérhető :frowning: Megszűnt érdeklődés hiányában? :frowning:

Kedves Balou és Mindenki!Bármennyire is jó ötletnek tűnt a WP Magazin, be kellett látnunk, hogy nem bírjuk erővel energiával, ezért megszüntetésre került.Volt bizonyos párhuzamosság a WP Fórummal, ezért célszerűbbnek látszott, ha ezeket is a Fórumba koncentráljuk. Amennyiben marad még valakinek ereje írni, akkor azt itt fogjuk megtenni, itt fogjuk közzétenni a jövőben.Minden eddigi Olvasónak köszönjük szépen a látogatását, és reméljük, hogy a felszabaduló erők hasznosan fogják segíteni, erősíteni a WordPress Magyarország Fórumát!

Ezt szomorúan olvasom :frowning: Bár sejthető volt sajnos. Egy dolog viszont így bebizonyosodott számomra: ti is emberek vagytok, nem pedig valami űrlények :slight_smile: (igen, már kezdtem gyanakodni,hogy “hazatelefonáltok” :smiley: )

hé szerintem azért még mindig “idegenek”:P… amennyit a fordítással szöszölnek :smiley:

Ez mondjuk megmagyarázná,hogy Laci miért “menekül” az ufókutató szövetség elől és miért akarták ők “elkapni” :smiley:

Szerintem Laci már nem nyilatkozik UFO ügyben. :slight_smile:

hmm a nyelv ezen részeit zárolta a fordítógépe? :stuck_out_tongue:

:smiley: jaj ufókutató szövetség.

Sajnálom, pedig hasznos olvasmány volt.

'Farkas wrote on '2010-03-30:
Bármennyire is jó ötletnek tűnt a WP Magazin, be kellett látnunk, hogy nem bírjuk erővel energiával, ezért megszüntetésre került.