Na sziasztok.
Azért nyitom ezt a témát hogy megtudjuk milyen kódolási formák vannak.
Jelenleg 8 féléhez van dekodoló scriptem. Lécíves írjatok meg hogy ti milyeneket ismertek. lehetőleg 1 fajta csak egyszer szerepeljen. És készítek rá scriptet. A scriptjeim hamarosan elérhetőek lesznek.
Kódolás? mármint mihez? footer avagy úgy amblokk?
dekódolónak én is nekiálltam de félbemaradt fontosabb dolgok miatt
Kódolás? mármint mihez? footer avagy úgy amblokk? :)
dekódolónak én is nekiálltam de félbemaradt fontosabb dolgok miatt :)
Igen a footer dekodolási formákra vagyok kiváncsi. jelenleg eze re van scriptem irva.
$OOO0O0O00=__FILE__;$O00O00O00=__LINE__;$OO00O0000=532;eval((base64_decode('Kódoltcucc')));return;?>
$QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759="Kódoltcucc";eval(base64_decode($QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759));?>
$o="Kódoltcucc";eval(base64_decode("Kódoltcucc"));return;?>
Na jelenleg zekre van irt scriptem szóval ezeken kivül miket ismertek
Igen a footer dekodolási formákra vagyok kiváncsi. jelenleg eze re van scriptem irva.
$OOO0O0O00=__FILE__;$O00O00O00=__LINE__;$OO00O0000=532;eval((base64_decode('Kódoltcucc')));return;?>
$QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759="Kódoltcucc";eval(base64_decode($QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759));?>
$o="Kódoltcucc";eval(base64_decode("Kódoltcucc"));return;?>
Na jelenleg zekre van irt scriptem szóval ezeken kivül miket ismertek
nekem egy online “szlengdekódoló” kéne, mert irtóra bántja a szemem pl a “Lécíves”… :unsure:
DeespoT: az nagyon jó, hogy Téged érdekel a kódolás-dekódolás. De kimélendő az egerek görgőjét, lehetőleg a közvetlenül előtted szólót és önmagadat ne idézd már, jó?
DeespoT: az nagyon jó, hogy Téged érdekel a kódolás-dekódolás. De kimélendő az egerek görgőjét, lehetőleg a közvetlenül előtted szólót és önmagadat ne idézd már, jó? :)
Na az véletlen volt törölni akartam de nem tudtam. :D
na most találtam még egy tipusú kódolást
Sziasztok. Ez lessétek nagyon durva footer kodolást találtam de lényegtelen ma lesz erre is script.
Eredeti file:
Első Szint
[attachment=236:footer.php]
Printelt cucc:
Második szint
[attachment=237:footer2.php]
Na és végül itt jön a meglepetés: amire mindenki figyeljen oda:
Harmadik Szint
Ezt nem engedi feltölteni de elég durva alálinkelések vannak valszeg pagerank miatt.
Encoder : NET-TEC PHP-ENCODER V 1.0
WEB : http://www.net-tec.biz/
WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited.
*/
Ez egy progi
fogod belerakod és "enrypt"eli
Nemtom ebbe mi a durva
semmi codeexec nincs benne..
ellentétben az olyanokkal amik a servered biztonságát veszélyeztetik..
Sziasztok,
WP admin felületen elszeretném tüntetni a BEÃLLÃTÃSOK alatt egy olyan gombot, hogy BUY THEMES. Melyik php-ban turkáljak? Segítségeteket, előre köszönöm.
na ennek mi a ***** köze van a kódolásokhoz?!
Hát hogy eltüntetem, mert nem akarom hogy ott figyeljen a kód. :rolleyes:
Bocsi, gondolom nem jó helyen érdeklődöm, de annyira szeretném eltüntetni, hogy a figyelmem dekoncentrált. :blink:
Van tipped?
Valoszinuleg a sablonod functions.php-jaban, de ez tenyleg mehetett volna az altalanos kerdesekbe kulon topikkent.