Wordpress Kódolások

Na sziasztok.

Azért nyitom ezt a témát hogy megtudjuk milyen kódolási formák vannak.

Jelenleg 8 féléhez van dekodoló scriptem. Lécíves írjatok meg hogy ti milyeneket ismertek. lehetőleg 1 fajta csak egyszer szerepeljen. És készítek rá scriptet. A scriptjeim hamarosan elérhetőek lesznek.

Kódolás? mármint mihez? footer avagy úgy amblokk? :slight_smile:

dekódolónak én is nekiálltam de félbemaradt fontosabb dolgok miatt :slight_smile:

'hgrg' wrote on '2010-10-06:

Kódolás? mármint mihez? footer avagy úgy amblokk? :)

dekódolónak én is nekiálltam de félbemaradt fontosabb dolgok miatt :)

Igen a footer dekodolási formákra vagyok kiváncsi. jelenleg eze re van scriptem irva.

Code:

<?php // This file is protected by copyright law and provided under license. Reverse engineering of this file is strictly prohibited.

$OOO0O0O00=__FILE__;$O00O00O00=__LINE__;$OO00O0000=532;eval((base64_decode('Kódoltcucc')));return;?>

Code:

<?php /*WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited.*/

$QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759="Kódoltcucc";eval(base64_decode($QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759));?>

Code:

<?php $_F=__FILE__;$_X='Kódoltcucc'));?>

Code:

<?php eval(gzinflate(base64_decode(‘Kódoltcucc‘))); ?>

Code:

<?php eval(gzinflate(str_rot13(base64_decode('Kódoltcucc‘)))); ?>

Code:

<?php eval(gzinflate(base64_decode(base64_decode(str_rot13(‘Kódoltcucc‘))))); ?>

Code:

<?php eval(gzinflate(base64_decode(str_rot13(‘Kódoltcucc‘)))); ?>

Code:

<?php eval(base64_decode('Kódoltcucc')); ?>

Code:

<?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */

$o="Kódoltcucc";eval(base64_decode("Kódoltcucc"));return;?>

Code:

<?php $Q188E386CAD6E5BCD69171B3F6C86ACB9="Kódoltcucc";eval(base64_decode($Q188E386CAD6E5BCD69171B3F6C86ACB9));?>

Code:

<?php $Q188E386CAD6E5BCD69171B3F6C86ACB9="Kódoltcucc";eval(gzinflate(base64_decode($Q188E386CAD6E5BCD69171B3F6C86ACB9)));?>

Na jelenleg zekre van irt scriptem szóval ezeken kivül miket ismertek

'DeespoT' wrote on '2010-10-06:

Igen a footer dekodolási formákra vagyok kiváncsi. jelenleg eze re van scriptem irva.

Code:

<?php // This file is protected by copyright law and provided under license. Reverse engineering of this file is strictly prohibited.

$OOO0O0O00=__FILE__;$O00O00O00=__LINE__;$OO00O0000=532;eval((base64_decode('Kódoltcucc')));return;?>

Code:

<?php /*WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited.*/

$QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759="Kódoltcucc";eval(base64_decode($QF7AC29F3E7A224F89356DD1830BBF759));?>

Code:

<?php $_F=__FILE__;$_X='Kódoltcucc'));?>

Code:

<?php eval(gzinflate(base64_decode(‘Kódoltcucc‘))); ?>

Code:

<?php eval(gzinflate(str_rot13(base64_decode('Kódoltcucc‘)))); ?>

Code:

<?php eval(gzinflate(base64_decode(base64_decode(str_rot13(‘Kódoltcucc‘))))); ?>

Code:

<?php eval(gzinflate(base64_decode(str_rot13(‘Kódoltcucc‘)))); ?>

Code:

<?php eval(base64_decode('Kódoltcucc')); ?>

Code:

<?php /* WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited. */

$o="Kódoltcucc";eval(base64_decode("Kódoltcucc"));return;?>

Code:

<?php $Q188E386CAD6E5BCD69171B3F6C86ACB9="Kódoltcucc";eval(gzinflate(base64_decode($Q188E386CAD6E5BCD69171B3F6C86ACB9)));?>

Na jelenleg zekre van irt scriptem szóval ezeken kivül miket ismertek

nekem egy online “szlengdekódoló” kéne, mert irtóra bántja a szemem pl a “Lécíves”… :unsure:

DeespoT: az nagyon jó, hogy Téged érdekel a kódolás-dekódolás. De kimélendő az egerek görgőjét, lehetőleg a közvetlenül előtted szólót és önmagadat ne idézd már, jó? :slight_smile:

'varnyu' wrote on '2010-10-06:

DeespoT: az nagyon jó, hogy Téged érdekel a kódolás-dekódolás. De kimélendő az egerek görgőjét, lehetőleg a közvetlenül előtted szólót és önmagadat ne idézd már, jó? :)

Na az véletlen volt törölni akartam de nem tudtam. :D

na most találtam még egy tipusú kódolást

Code:

<?php $ooo='Kodoltcuc'eval(base64_decode(Kodoltcuc)); ?>

Code:

<?php $ooo='Kodoltcuc'eval(base64_decode(Kodoltcuc)); ?>

Sziasztok. Ez lessétek nagyon durva footer kodolást találtam de lényegtelen ma lesz erre is script.

Eredeti file:

Első Szint

[attachment=236:footer.php]

Printelt cucc:

Második szint

[attachment=237:footer2.php]

Na és végül itt jön a meglepetés: amire mindenki figyeljen oda:

Harmadik Szint

Ezt nem engedi feltölteni de elég durva alálinkelések vannak valszeg pagerank miatt.

Code:

/*

Encoder : NET-TEC PHP-ENCODER V 1.0

WEB : http://www.net-tec.biz/

WARNING: This file is protected by copyright law. To reverse engineer or decode this file is strictly prohibited.

*/

Ez egy progi

fogod belerakod és "enrypt"eli

Nemtom ebbe mi a durva

semmi codeexec nincs benne..

ellentétben az olyanokkal amik a servered biztonságát veszélyeztetik..

Sziasztok,

WP admin felületen elszeretném tüntetni a BEÁLLÍTÁSOK alatt egy olyan gombot, hogy BUY THEMES. Melyik php-ban turkáljak? Segítségeteket, előre köszönöm.

na ennek mi a ***** köze van a kódolásokhoz?!

Hát hogy eltüntetem, mert nem akarom hogy ott figyeljen a kód. :rolleyes:

Bocsi, gondolom nem jó helyen érdeklődöm, de annyira szeretném eltüntetni, hogy a figyelmem dekoncentrált. :blink:

Van tipped?

Valoszinuleg a sablonod functions.php-jaban, de ez tenyleg mehetett volna az altalanos kerdesekbe kulon topikkent.