Tud valaki olyan plugin-t, amivel a wordpress keresőmezőt más külső oldalakon tudom megjeleníteni?
Az a szándékom, hogy más oldalakról tudjanak keresni a blogomban.
Ha csak simán a form -ot beillesztem külső oldalba az működik, csak az ékezeteknél van gond, az url encoding miatt:
pl.: győr kereséskor ?s=gy%F5r kerül az url -be, de ha az oldalon keresek akkor ?s=gyor, ez utóbbi lenne kívánatos, ha esetleg erre van megoldás az is tökéletes lenne.
Előre is köszönöm.
var domainroot="www.honlapodcime.hu"
function Gsitesearch(curobj){
curobj.q.value="site:"+domainroot+" "+curobj.qfront.value
}
Keresés a honlapodcíme.hu-n:
Ehhez nem kell plugin. Én már a wp teljes kibelezésénél tartottam, SEO végett, mikor mondták hogy van all in one seopack. A lényeg, nem kell plugin olyan dolgokra amit meg lehet oldani annélkül.
@mp33portal
de csak ha van kedved/időd/energiád turkászni:D
aki pedig kevésbé vállalkozó szellemű/túl sok fölös erőforrása van, hát hajrá pluginokkal tömni 
Jaja, mi több, tudomásom szerint honlapot is lehet építeni CMS rendszer nélkül :lol:
Én is hallottam valahol ilyet. 
minden lehet… ezeket kell eldönteni a tervezési fázisban 
csak jól kell tudni felmérni az igényeket…
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kóddal az a gondom, hogy a google keresés itt egyéb okok miatt nem felel meg, mindenképp a wordpress keresőjét szeretném használni.
Bármilyen turkálás, kódh_aóckelés megfelel, nem kell feltétlen plugin, igazából elég lenne a form -ot beilleszteni, csak ahogy írtam a bevitt érték az url ben kódoltan jelenik meg, ami miatt az ékezetes keresések nem hoznak eredményt.