WordPress.hu :(

Sziasztok!Érdeklődni szeretnék, hogy mi a helyzet a wordpress[.]hu domain névvel? Nem akarjátok megszerezni? Sokat kérnek? Nem szeretnék találgatni. :frowning:

csak egy kérdésem lenne: Minek? Anno ellopta egy napper. kész…

Jó ami van, a nepper pedig egye a kefét. Egyébként, mivel itt egy ingyenes közösségi oldalról van szó, a napper helyébe

ingyen átadnám. Persze nem reménykedek, sok hiéna lelkű ember jár közöttünk, nem ismerik az érzést, ingyen adok-ingyen kapok.


'Az wrote on '2011-05-15:Érdeklődni szeretnék, hogy mi a helyzet a wordpress[.]hu domain névvel? Nem akarjátok megszerezni? Sokat kérnek? Nem szeretnék találgatni. :(
Ha van rá 2-3 millió forintod, akkor szivesen átadja az illető...

Erről már egyszer kérdeztem én is!

Viszont akkor említették, hogy Patai Laci egyszer már kifejtette eme “problémát”, “dolgot” .

Én pedig nem találtam meg azt a beszélgetést sehol. Esetleg ha valaki tudná nekem linkelni?!

Leírtam a lényeget, azt hiszem.

Persze. És igazad van!

Ezt próbáltátok?

http://www.infomediator.hu/index.php?11&par=1&id=5

“Egy bejegyzett domaint az Alternatív Vitarendező Fórumon keresztül lehet „elvenni”. Az alternatív vitarendezés során feláll egy jogászokból álló testület és döntést hoz a panaszos beadványáról. Az Alternatív Vitarendezés célja egy fennálló jogsértő, vagy rosszhiszemű helyzet megszűntetése. (…) a domainbrókerek elvileg támadhatóak az Alternatív Vitarendezés eszközével, hiszen az Alternatív Vitarendezés eljárási szabályzata rosszhiszeműnek minősíti azt, ha valaki domaint eladási céllal regisztrál.

Forrás

Hogyan bizonyítod, hogy az illető brókerkedni akar vele?

(Telefonon említett az illető árat, amiről természetesen nem készült felvétel)Valamint, milyen jogalapon támadjuk meg, a WordPress Magyarország, mint olyan nem bejkegyzett társadalmi szervezet.