Wordpress HTTPS probléma

Sziasztok!

Mióta a Wordpress oldalam https-t használ, azóta poszt vagy oldal közzétételekor, frissítésekor, vagy hasonló “mentés” parancs elküldésekor lefagy. Vagyis elkezd tölteni mintha befogadná a parancsot, de közben úgy is marad. Ez a hiba kb. az esetek felében (véletlenszerűen) fordul elő, a többiben normálisan elmenti.

Mindent átállítottam https-re és hozzá tartozó pluginokat is próbáltam amik esetleg a megmaradt kevert tartalmat javítják. Hol keressem a hibát? Php, adatbázis beállítás okozhat ilyet?
(Cpanelben nem találtam hibaüzenetet, Physical Memory Usage 16%)

Köszönöm! :slight_smile:

Cache-t törölted? Illetve közvetlen hivatkozásokat frissítetted azóta?

Igen töröltem a cahcet, és minden hivatkozás frissítve. Eddig Chrome-ot használtam. Próbálgattam és érdekes, hogy Mozillán már nagyon ritkán fordul elő a hiba.

Sziasztok, átállítottam a weboldalam https-re, igyekeztem minden linket kijavítani, hozzászólásokban is, és még mindig ott a weboldalam mellett a “pajzs”, hogy az oldal nem hiteles forrásból próbál scripteket betölteni.

Javaslat, hogy mit nézzek még meg? felhasználó vagyok, nem webmester

Szia!
Mivel és hogyan állítottad át https-re? Én ilyenkor a better search replace nevű plugint szoktam ajánlani, amivel minden http:// -t átírok https:// -re, és utána működni szokott.