Sziasztok!
A wordpress verziófrissítés érdekelne, hogy hogyan működik. Tehát mit kell tenni, ha szeretném pl 0 2.0.6-os frissítést telepíteni.
Hello!
Lenne egy kérdésem:
Én eddig a wordpress 2.0.5-ös angol nyelvű verzóját használtam. Semmi bajom az angollal, de azért jobban örülnék, ha azadmin-felület drága anyanyelvemen mosolyogna rám. Letöltöttem a honosítást az oldalról, elolvastam a telepítést, s az instrukciókat követve végig is vittem. Ãm nem történt semmi
Egy árva magyar szót sem látok 
Kérdésem a következő: ha letöltöm a teljesen magyar nyelvű wordpress motort (nem a honosítást), akkor minden beállítás, minden bejegyzés és minden hozzászólás eltűnik??
Előre is köszönöm!!
A wp-config.php-ban beírtad a hu_HU-t? És a wp-includes/languages mappában ott figyel a magyar nyelvű fájl is?
Pontosan. Minden a telepítési útmutató szerint lett végrehajtva…
A bejegyzések nem tűnhetnek el, mert azok az adatbázisban vannak tárolva.
Tehát ha én most felülírom az ftp-n lévő angol nyelvű fájlokat a magyarral, akkor minden marad a régiben???
(nem nagyon értek ezekhez a mysql, php, adatbázisos dolgokhoz… bocsi, hogy ilyen hülye kérdéeim vannak :))
NEM! Lesz egy FAQ, hogy kell frissíteni! Ha nem értesz angolul, akkor várj a magyar leírásig!
Szerintem jó volna, ha a wp verziófrissítésről (2.0.5;2.0.6 - 2.0.7 re) lenne majd egy részletes leírás magyarul itt a word-press.hu-n sok embernek segítene.
Üdv
Lesz hamarosan! kitartás, dolgozunk rajta!
Mi meg drukkolunk! 
Hali!
2.6-ról hogyan kell 2.6.1-re frissíteni?
A tárhelyedre felmásolod az alkalmazást, fellülírod a régi forráskódokat, meg minden ilyesmit.
Aztán belépés után egy olyan képrnyő fog fogadni, hogy kattints ide a frissítéshez.
Ennyi.