wordpress frissítés warning

Sziasztok!

Az egyik oldalam esetén frissítettem először a pluginokat, utána a wordpresst és a következő figyelmeztetést kaptam! Hozzá kell tennem, hogy 2 éve nem volt rajta semmi frissítve!

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function ‘eh’ not found or invalid function name in public_html/wp-includes/plugin.php on line 431

Honnan tudhatom azt, hogy melyik plugin miatt van ez, illetve mi a teendőm ebben az esetben? Ebben az állapotban használhatatlan az oldal!

Próbáltam már kikapcsolni az összes plugint, de akkor is ezt írja ki, próbáltam így is frissíteni a wordpresst, de szintén ez a figyelmeztetés nem tűnt el!

Köszönöm előre is a javaslatokat!

Szia!

Talán a sablonban lehet a hiba forrása. Próbáltál átváltani valamelyik alap sablonra (pl. TwentyTwelve)? Akkor is kiírja a hibát?

Ha minden bővítményt kikapcsolva is kiírja, akkor valóban nézd meg a gyári (Twentyfourteen) sablont aktiválva. Hibás (nem létező) parancsról ír… Valószínűleg a sablonodban egy már eltüntetett lekérési mód szerepel. (Főleg ha már 2 éves az is…)