Wordpress Forum

Sziasztok!Keresgéltem már elég sokat wp forumok után:Buddypress: Ezt látom, sokan szeretik, viszont ez ilyen közösségi portálos dolog, ahogy próbáltam. Nekem csak egy szimpla fórum kellene.bbpress: Ezt is sokan használják, leszedtem, viszont ez úgy tűnik nekem, hogy egy teljes téma, nem csak fórumVan olyan forum, ami szimplán csak egy fórum? :slight_smile: vagy én gondolkodok rosszul :stuck_out_tongue:

Először azt tisztázzuk mit értesz fórum alatt?

Huhm… szóval itt ilyen hiányosságok vannak nálam :stuck_out_tongue:

Nos… forum… vegyük pl. ezt a fórumot is, amibe irkálok. ilyet, hasonlót szeretnék.Tehát ugye topicok, hozzászólások, válasz… stb :smiley:

A láblécben meg is találod a választ: “Powered By IP.BoardA bbpress is egy fórum ne dőlj be másnak.

Jogos, nagy köszönet :smiley:

Egyébként, ha nincs szükséged nagy varázslatra, én mindenképpen bbpress-t ajánlanék neked, már csak azért is meg képes egy wordpresses oldallal single signon módban működni, vagyis egyszer kell bejelentkezni az oldalra, hogy tudd használni a fórumot is (itt vetődik fel, hogy lehet mégis jó az a buddypress… ).Már csak azért is, mert az IPB fizetős, egy kis forgalmú oldalnál nem biztos, hogy megéri.

Amúgy a Simple:Press is tudja a bejelentkezés összekötését (mivel tulajdonképpen plugin).

Nekem pl jobban bejött, mint a bbpress.

köszönöm a válaszokat. Kipróbálom őket

akkor azt még elmondom, ha a simple-press is sorra kerül, hogy pocsék az admin felülete (a magyar fordítása pedig egyenesen botrányos), és sok pluginnal ütközik, de ha csak alapvető dolgokra kell, akkor nincs más :slight_smile:

Sziasztok!

Feltelepítettem a Simple:Press-t, de pár dolog sajnos nem működik. Például a tagprofilban nem tudok átlépni mondjuk az avatar feltöltésére, jelszó megváltoztatására, mert nem kattintható. Vagy például nem tudok témát nyitni, mert a gomb szintén nem kapcsolható.Arra már rájöttem, hogy valószínűleg a Wordpress sablonommal van a gond, mert az alapsablonnal mindezek működnek.Mit hol és mire kell átállítanom, átírnom, hogy a választott sablonommal is jól működjön a Siplepress?Nagyon köszönöm a segítséget!!!Nóri

Azt hiszem, megtaláltam a megoldást!A WP integrációnál kivettem a pipát a “Load JavaScript in Footer” mellől. Most már működnek a linkek.Remélem, nem csináltam nagy butaságot! Javítsatok azért! smile.gifN.

nem, nem csináltál.

és a #10-ben írtakra ügyelj! mindig akadhat bármivel!

Igen, sajnos nem olyan rózsás a helyzet, mint gondoltam. Már azt hittem készen vagyok, csak apró beállítgatások, finomítások vannak hátra, mikor több problémát is észrevettem:


 1. Nem tudok avatart feltölteni, nem kattintható a Tallózás gomb ( a szerkesztő felületen tudok tallózni, kiválasztom a képet is, de a feltöltés még sem sikerül, csak ennyit ír ki: Hiba: a feltöltés nem sikerült.


 2. Nem tudom megnézni a tagok profilját. Azaz rákattintok a nevére, de csak egy Loading sáv jelenik meg, de hiába várakozok, nem történik semmi.


 3. Nem tudok privát üzenetet küldeni. Pedig be van pipálva a szerkesztő felületen, de sehol nem találok a fórumon Privát üzenet küldése lehetőséget. Vagy ez a profil oldalon lenne? Ha bejönne ugyebár a profil oldal…


 4. A hozzászólások írásakor nincs lehetőség a szöveg szerkesztésére.  Hirtelen ennyi…  Van remény, hogy ebből nekem még működőképes fórumom lesz?

  Vagy tudtok valami jobbat ajánlani?

  Nagyon várom a válaszokat!!!  N.

Nos igen…ha visszakapcsolom a láblécben a javascriptet, akkor tudok kattintani a Profilra (viszont így meg újra nem működnek a profilt szerkesztő lehetőségek…wáááá).

De hiába tudom megnézni a profilt, a privát üzenet küldés így sem megy. Bár ott a lehetőség, de amikor rákattintok, egy általános privát üzenet küldő oldal jön elő, ahol állítólag listából kell kiválasztani a tagot, akinek küldeni akarok. Biztos van olyan lehetőség is, hogy egy kattintással közvetlenül a tagnak küldhetem a privát üzit, ne listából kelljen kiválogatni.

Nekem is kéne egy egyszerű sima fórum a wordpress-es weboldalamra. Kérlek írjatok le egy konkrétat. Fórum plugin neve, elérhetősége, magyarrá fordításának elérhetősége, hogyan kell a fordítást aktiválni. Kössz szépen.

Persze, és csináljuk is meg helyetted? :slight_smile:

A fenti két plugin (buddy/bb) közül melyik tud olyan funkciókat, mint a simple press?

Nevezetesen a fórumok láthatóságának és user jogosultságok részletes szabályozhatósága a legfontosabb momentum.Amiket eddig néztem, nem szabályozhatók részletesen.A 5-ös simple press jó (lesz), csak most még nagyon nem kompatibilis szép anyanyelvünkkel … egyszerűen nem tudom rábeszélni, hogy fórumcsoportokat, fórumokat létrehozzon ékezetes karakterekkel, pedig a phpmyadmin szerint utf8.

A fordítása nagyon 0%-on áll (hxxp://glotpress.simple-press.com/projects). A régiek nyelvi fájlját sem fogadja el.

4.4.0-ám van ugyan full magyar, az meg már a friss wp-vel nem kompatibilis.

sziasztok.bbpress forum pluginról van szó.

Van egy sok hozzászólást tartalmazó topic. Már 13 oldalas. És ha lapozni akarok, akkor a 9-diktől fölfele, tehát már a 10ediknél is ezt irja ki: “The page you requested could not be found.”

valami megoldás lehet? köszi