wordpress fórum vírus riasztás!!!

A Biztonsági beállítások és rések topicnál ha belépek az Avast egyből riaszt: HTML:Iframe-inf vírust!

Cseréld le, eléggé avas már az a vírusirtó, hogy ezzel a szóviccel éljek :slight_smile:Használj NOD32-t :slight_smile:Az avasttal szerintem semmi gond. Bár egy nem használok semmit (linux), de ha nem lenne az oldalon tényleg egy vírus iframe, akkor nem jelezne avast sem most :slight_smile:

Viszont ugyanazon okból, amiért az én egyik hsz-em javascriptje bekerült a forrásba, bekerült a forrásba az az iframe is, amit E.D. ebben a hozzászólásban:

http://forum.word-press.hu/topic/1485-biztonsagi-beallitasok-es-resek/page__view__findpost__p__13482

írt idézve, hogy milyen vírust “kapott be” az oldala. :slight_smile:

Köszi, hogy szóltál! Valóban. Én tévedtem. Bár törésről stb… szó sincs, csupán csak az előző fórumunk nem támogatta a HTML-t a hozzászólásokban, a mostani viszont igen. A konvertáláskor áthozott HTML tartalmak lefutnak és ez okozta itt a problémát. :slight_smile: Szerencsétlen eset.Korábban volt téma itt a fórumban, hogy az AVAS bejelzett, mert volt egy téma a féreg nevével. Azt feltételeztem, hogy most is erről van szó.


'Patai wrote on '2009-09-18:
Bár törésről stb.. szó sincs,

Ezzel tisztában vagyok :) De valóban, most elég sok helyen tűnhettek el így tartalmak. Amit nem könnyű így már javítani.

Na ez jó kör volt! :smiley: Ahhoz, hogy ki tudjam törölni azt a sort, gondoltam én (hűűűlye) hogy kikapcsolom a NOD32-t, aztán kitörlöm, majd vissza és leírja. Aztán jutott eszembe, hogy ez az FTP acc lopkodós vírus :slight_smile: Szépen megfertőzte a gépemet és most cserélgethetem az FTP jelszavakat :smiley:

akkor megiscsak jo valamire ez az avas avast :smiley: megsem riaszt hiaba…'Patai wrote on '2009-09-18:
Na ez jó kör volt! :D Ahhoz, hogy ki tudjam törölni azt a sort, gondoltam én (hűűűlye) hogy kikapcsolom a NOD32-t, aztán kitörlöm, majd vissza és leírja. Aztán jutott eszembe, hogy ez az FTP acc lopkodós vírus :) Szépen megfertőzte a gépemet és most cserélgethetem az FTP jelszavakat :D

Jól van Lacikám, legalább ma este sem unatkozol :smiley:

:unsure: épp elindultam, hogy majd jól olvasok egy kicsit és alszom … erre jelszavakat módosítok :smiley: de jó. :stuck_out_tongue:

Akkor mégsem volt avas az Avast.:slight_smile:

Én Nod32 Eset Smart Sec-et használok, csak feltettem az Avas-t, mert az iframe vírusokra az

Avast érzékenyebb szerintem.

Teljes ZoneAlarm Security Suite+Eset SmartSec. Eddig nem volt gondd… az eddigi legjobb a megvásárolt Norton Antivírus volt (sokáig) de nagyon erőforrászabáló…

Nekem a norton valoszinu pont az eroforras gyengesege miatt nem valt be eddig,

nagyon lassitott, de allitolag ha jo vasad van ami birja szuflaval akkor szur esznelkul :smiley:

Minden virusirtó jó, de egy se tökéletes. Én elég sokat próbáltam már. Nincs köztük “egyedül üdvözitő” megoldás. Jelenleg Kaspersky van fenn, de tudom, hogy ez sem képes csodára.Minden virusirtó mellé nem árt néha egy-egy Miatyánk se :smiley:

Meg nem utolsó sorban nem szabad annyi meztelen néni vs. bácsi 'birkozó' oldalt nézni. :smiley: Őszintén megmondom nekem egy avast van fenn jó ideje. Nem vettem észre semmi dolgot már vagy egy éve. De lehet csak szerencsés vagyok. Ezen egy év alatt többször volt újrahúzva mondjuk a gép, de nem lassulás meg vírus miatt. Az oka neve windwows xp volt szimplán. :slight_smile:

Hát,Efrud én ma egy lakberendezős oldaltól vágódtam hanyadt :smiley: Az ESET 298db vírus-elhárítást jelzett :smiley: és ezek mind különböző támadások voltak :smiley:

Úgy a jó, lehet gyűjtik őket, mint én pulya koromba a kosaraskártyát. :slight_smile:

Egy utolsó off: Nekem még mindig megvannak, múltkor megtaláltam őket :smiley: :smiley: (mármiint nem a vírusokat,hanem a kosaras kártyákat :smiley: )