Feltételezem, hogy jóhiszemben készítetted el ezt a remek új topikot, de nem ezt kértem, és nem az volt a bajom, hogy magamtól nem tudtam volna létrehozni. Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget.
Te most bizonyára úgy látod a dolgot, hogy itt van ez az idegesítő alak, aki csak kritizálni akar titeket, de megpróbálsz nagyon szépen bánni vele ennek ellenére, mert úgy szokás. Az a gond, hogy én ugyanezt máshogy élem meg, és nem alaptalanul gondolom azt, amit gondolok.
Röviden a következőből állt a hivatkozott topik:
Indult az én konkrét kritikámmal, ehhez hozzáfűztem pár megjegyzést a fordítási munkamenettel kapcsolatban. Nem fogalmaztam finoman.
Kaptam egy választ, melyben megígérted, hogy a hibákat javítjátok. Megjegyezted továbbá, hogy a hibákat nem direkt követitek el, azok mindig is lesznek, de a közösség az egy nagyon fontos dolog.
Megköszöntem a gyors választ, kicsit magyarázkodtam a stílus miatt, majd egyetértettem azzal, hogy a közösség fontos.
Eddig minden rendben, de valaki itt elvesztette a fonalat. Ãrtál egy hosszú hozzászólást, melyben elmagyaráztad, hogy nem követtetek el olyan hibákat, amilyenekről én sem állítottam, hogy elkövettétek őket.
Quote:
itt akkor nevezhetünk súlyosnak egy hibát, ha a végfelhasználót megzavarja a funkcionális használatba, vagy súlyos hibát generál neki, vagy lényegesen és tartósan akadályozza a rendeltetésszerű használatot [...] Itt nincs szó erről egyáltalán.
Aztán megismételted, hogy amiről írtam, azt javítjátok, amint lehet. Ennek ismételten nagyon örülök, de ezt már az első alkalommal is jeleztem.
Aztán beszámoltál arról, hogy a magázás-tegezés milyen gyakorlati problémákat vet föl a WordPress fordítása során.
Megkérdezted, hogy mi a véleményem, Győző.
Aztán már megint a közösséggel hozakodtál elő, majd az egészet azzal koronáztad meg, hogy
a topikot lezártad, válaszadásra lehetőséget nem adtál. A korona csúcsdísze pedig az volt, amikor a WordPressel
nem kapcsolatos fórumba küldtél el. Ide.
A koronázás az, amit nem kellett volna, nagyon nem, Győző. Itt arról van szó, hogy a WordPressel kapcsolatos véleményemet nem engedted kifejteni az arra való fórumban. Amit a blogomon megírtam, a fórumban kellett volna, de te nem engedted, annak ellenére, hogy a problémát kettőnk közül te vetetted fel. Nem megenni akarlak, csak beszélni veled. Olvasd el, amit a blogomon írtam. Én nem bántok senkit, csak egy jobb WordPresst akarok. Úgy látszik, nálad jobban.