Wordpress fiók feltörése

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, ez a problémám:
Csináltam egy Wordpress honlapot 2018 márciusában, ami évekig félkész állapotban volt. Aztán 2020 végén nekiálltunk és sikerült nagyjából befejezni. 2021 szeptemberig rendszeresen jöttek a frissítést jelző emailek, de aztán elmaradtak. Kis cégem van, nem nézek rá minden nap a honlapra, nem is foglalkoztam vele.
Ma véletlenül fel akartam menni a honlapra, de nem volt megtalálható. Be akartam lépni a wordpress honlapra, nem fogadta el a jelszót. Kértem jelszóemlékeztetőt, de nem kaptam meg. Ebből gondolom, hogy feltörték a fiókot valamikor tavaly szeptemberben.
A tárhely, domain külső tárhely, ezért nem tudom igényelni a fiók visszaállítást, nem találja meg a saját rendszerben ezeket. De nem fogadta el a téma vásárlását jelző “purchase code”-ot sem.

Van valami ötlet vagy javaslat mit lehet tenni? Sajnos nem volt beállítva a kétlépcsős biztonság (legközelebb be lesz).

Mit tudnak egyáltalán csinálni a feltört fiókkal?

Köszi szépen a segítséget előre is!

Domain nevet és a tárhelyed előfizetését rendesen fizeted?

Igen, minden rendben van vele.

Ha a phpmyadminhoz hozzáférsz, ott át lehet írni a jelszót. Hozzáférsz?

Várjál. Wordpress.com -os oldalad van vagy Te magad telepítetted a WordPress-t?

Igen, de kiderült mi volt a gond.
Rosszul volt beállítva a honlap dns-e, és emiatt nem találta sem a jelszót sem az emailcímet. Mikor végre el lehetett érni az oldalt, akkor kért egy jelszómegerősítést, és onnantól működött minden a régi jelszóval és régi emaillel.
Viszont a honlap visszaállt egy kb 2 éves állapotra. A szerveren fent vannak az oldal tartalmai, de nem jelennek meg. Megpróbálom frissíteni a wp-t, hátha az megoldja ezt a problémát.

Saját szerveren van a WP, saját domainnel.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, végül is megoldódott a probléma, nem volt feltörve a fiók, csak a honlapot nem lehetett elérni egy rossz dns beállítás miatt.

Most a frissítéssel bajlódok, de ott is tartok tőle hogy egy hibás szerver beállítás lesz a gond.

Akkor várjál 72 órát, míg a dns beállítások biztosan érvényesülnek, átállnak. Utána csinálj az oldalon bármit is. :slight_smile: