Üdv!
Kezdő Wp-s vagyok, már telepítettem Wp-t, de most folyamatosan a telepítés közben a köetkező hiba jelentkezik ( " 1:PASV " ) és
csak “homokórázik” a feltöltés! A folyamat jelző csík nem mozdul.
A feltöltést: Total Commanderrel végzem, 000Webhostos-os hostra.
- Ne Totelcommandert használj.
- Ez a szerver hibája lesz vagy az internet kapcsolatadé.
Nagyon szépen köszönöm!
Már nem tudtam mit kipróbálni ellenőrizni :D, ráment a fél napom
köszi a gyors választ!
- Mit használjak helyette?
Igen igen ezzel egyetértek! Letöltöttem, első ránézésre “ez miez” majd elindítottam és amikor elkezdett dolgozni “ez igen” :D!
Köszi a Tippeket mindenkienk még egyszer is!
Ãzlések és pofonok… 
Lassabb, kevesebbet tud a Filezilla-nál, de sok mindenhez használható még, amit a Filezilla-ról nem lehet elmondani. Vagy én nem tudom elmondani, mert nem használom gyakran. 
Ãltalában az én korosztályom jobban kedveli a TC-t, és nincs is vele semmi gond.
Tehát, kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lányuk. 
Nekem most, segítségemre lett a FileZ és most naná hogy nálam is No 1.:D! Aztán majd ha lesz valami probléma, talán majd ezt is szidom mint a bokrot :P!
Tény viszont, hogy a TC kb 15 X próbálkozásra sem töltötte fel a Wp, és itt most lehet szidni a szolgáltatót (tettem is) meg mindent, de az is tény, hogy a FileZ elsőre felnyomta méghozzá szinte pillanatok alatt!
Nálam ma ez a tapasztalat! Aztán persze ki-ki amit szeret:P!
Én a smartftp-re esküszöm. A TC nálam is vacakolni szokott. Ãllandóan: Megszakadt a kapcsolat! Folytatja? És ekkor megyek ki rágyújtani.