"WordPress fejlesztőt keresek"-freelance oldalt?

Sziasztok!

Mostanában egyre több levelet kapunk, hogy kisebb, nagyobb fejlesztéseket vállalunk-e, vagy ha nem, akkor ajánljunk valakit, aki megbízható. Innen jött az ötlet, hogy esetleg ennek adnánk külön helyet az oldalon egyfajta freelance rendszerben. Megbízó, fejlesztő osztályzás és licitálás egy-egy melóra.

Mi a véleményetek erről? Van erre igény? Mi szívesen támogatjuk.

Szerintem lenne. Egy beküldő felület, amit admin beküldés után ellenőriz és 3 kategóriába sorol: html, php, egyéb

Így könnyen rendszerezhető lenne a programozók részéről.

Szerintem lenne rá igény, mert álláskereső-hirdető oldal sok van, de kimondottan freelancer(.com) jellegű-ből jól működő nincs -még-.

Ami fontos lenne: lehessen a munkavállalót és a munkaadót és akár magát a feladatot is értékelni és ne csak 1 csillagozással, hanem mondjuk 3-4 szempont szerint.

pld munka becsült ideje, komplexitása stb. munkavállaló hozzáállása, határidő tartása, igényessége…

Én is mellette vagyok, támogatom a felvetést.

Sokféle WP fejlesztési igény van, az ezekhez szükséges tapasztalatokat kellene megjelölni. Pl. sablon, plugin fejlesztő, dizájner, stb. Vagy nagyobb bővítmények, sablon keretrendszerek ismerői. Ld. pl. LinkedIn cimkék.

Szerintem jó ötlet ez az egész, úgy ahogy van!

Laci!

Milyen címen érhető el a próbaverzió? :slight_smile: :slight_smile:

Sziasztok!

Ez is egy hasonló kezdeményezés … véleményezem a nagyszámú wp felhasználó miatt, hogy jól működik a dolog, jól működne itthon is a nyelvi nehézségek miatt

https://www.tweaky.com/

'Farkas wrote:

Laci!

Milyen címen érhető el a próbaverzió? :) :)

:) :) :) Nem, még nem kezdtem el építeni.

'winkike' wrote:

Sziasztok!

Ez is egy hasonló kezdeményezés .... véleményezem a nagyszámú wp felhasználó miatt, hogy jól működik a dolog, jól működne itthon is a nyelvi nehézségek miatt

https://www.tweaky.com/

Nem rossz! Tetszik a site.

Én tettem náluk egy próbát, hogy hogyan működik a rendszer. Kapsz egy “fejlesztőt” és kapsz egy úgynevezett “felügyelőt” vagy valami ilyesmit is, tehát ha mondjuk nem tudnál dűlőre jutni a fejlesztővel, a cég jó hírneve érdekében a ténylegesen veled dolgozó fejlesztő és közted még van egy harmadik megfigyelő személy, akinek külön is írhatsz, ha nem tetszik valami, nem vagy megelégedve …stb.

Zseniális, és nagyon nagyon egyszerű használni!