Wordpress fejlesztés

Kedves László!

A Wordpress fejlesztésre jelentkeztem és a mai napon kaptam tőled egy mailt munkával kapcsolatban.

Én csak annyit szeretnék kérni tőled,hogy ha legközelebb munkát közvetítessz ki akkor nézd meg azt, hogy ki kínálja a munkát.

A “Hosszútávú munka”

címszó alatt elküldött érdeklődés elég nevetséges. Maga a cég is aki fejlesztőt keres, és maga a weboldaljai is. Gondolom nem én vagyok itt az egyetlen aki ért valamicskét a weboldal készítéshez de én leírom azt amit gondolok.

Nem ez lenne az első eset,hogy beleszaladok ilyen munákba. A munkaadó mindössze arra kíváncsi, hogy-hogy oldom meg adolgot. amit ő hasznosítani tud.

Miért?

Azért mert megcsinált magának egy weboldalt és azt gondolja, hogy akkor ő már egy weboldal készítő gugu,

Én nem tanítani szeretnék hanem dolgozni,hogy eltertsam a családomat.

Nézd meg a weboldalát a munkaadó cégnek:

http://websalesservices.com/

Nem akarlak megbántani de ez elég gáz.

Ha esetleg nincs időd, kedved, kapacitásod utánanézni a munkaadóknak, akkor én nagyon szivesen segítek neked ingyen és bérmentve,hogy leellenőrizzem a munkaadó céget, hogy valójában ki-és mi is a cég.

Nem sok idő, de nekem tellik rá.

Ha megnézed a weboldaljait akkor láthatod,hogy egy “kezdő kútfúró” amivel nincs baj, csak gondolom nem vagyok ezzel egyedül de nem oktatni hanem dolgozni szeretnék.

Elnézésedet kérve a kissé morcos hozzászólásért tisztellettel,

Jamie