Wordpress fejléc logo átírása

Sziasztok !

Volna egy olyan kérésem hogy van egy WordPress sablonom amint át kéne írni a logó feliratát illetve a fejlécre egy rövidebb szöveget rá kéne írni amit majd látni fogtok hogy a fejlécen van egy robogó és az mellett egy fekete kis ablak szürke kerettel na annak a helyére szóval azt le kéne szedni onnan és oda kerülni a felírat meg a felette lévő

“Welcome Designer” Szöveget is.

A logót azaz az oldal nevét a motor feletti világos részre kéne írni még pedig a következőt: Acelpofa.EU

A betűtípust azt rád bízom csak valahogy azért menjen az oldal témájához ne üssön el tőle.

A Motor mellé pedig a következő szöveget gondoltam ( Olyan nagy legyen a szöveg hogy azért az a rész ne tűnjön üresnek):

“Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám,

de gondold jól meg,

bántana, ha azután sokáig elkerülnél.”

(József Attila)

Csatolom a fejlécet.

[attachment=328:body_bg.jpg]

Köszönöm szépen előre is :slight_smile:

Szervusz!

Úgy látom ez photoshop-os munka lesz!

Ha nem értesz a photoshophoz, olvass utána a kezelésének vagy bizz meg vele valakit!

Akár engem privátban!

KardiWeb: ez a munkát adok topik, tehát ha megmondod mennyit kérsz érte, ő elfogadja és kész az üzlet!

'KardiWeb' wrote on '2011-06-11:

Szervusz!

Úgy látom ez photoshop-os munka lesz!

Ha nem értesz a photoshophoz, olvass utána a kezelésének vagy bizz meg vele valakit!

Akár engem privátban!

Ment a privát üzenet :)

Tudom!

Elnézést Mano! De másképp nem tudtam megfogalmazni a szöveget.

Nehéz lenne elmagyarázni!

én nem látok benne hibát, a “Designer” feladat a wp-nél is elkél, tehát helye lehet itt az ajánlatnak!