wordpress és extra.hu

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy az extra.hu-ra regisztrálva és feltöltve a wordpress-t, használat során nem jelennek meg a szerkesztőben az ikonok.

Vajon mi okozhatja ezt?

Láttam, hogy extrán vannak azért olyanok, akik wordpress blogot üzemeltetnek, de azt azért nehezen hiszem el, hogy feladják a wysiwyg szerű szerkesztőt és mindent kóddal írnak be :slight_smile:

Tudnátok segíteni?

Magyar 2.1.3-as WP, de régebbi angollal is ugyanezt produkálta.

Üdv mindenkinek!

Tudja valaki hogy a 2.3.1 fölmegy e exrtás tárhelyre mert nekem ezt a hibaüzenetet dobja a telepítés megkezdésekor:

Error establishing a database connection

This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can’t contact the database server at tordapoker.extra.sql. This could mean your host’s database server is down.

A config .php rendben minden adat helyes ,(magyar file-k föl vannak másolva).

Nem tom mi a franc lehet a baj ,valakinek valami ötlet??

Előre is köszönöm!

Az izenet pedig arról siránkozik, hogy a DB_USER és/vagy a DB_PASSWORD adat nem helyes a wp-config.php file-ban. Másik lehetőség, hogy a DB_HOST adat nem helyes…

Utólag jutott eszembe: hasonló error message jön akkor is, ha a db júzer nincs hozzáadva az adatbázishoz…

Birdie wrote:

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy az extra.hu-ra regisztrálva és feltöltve a wordpress-t, használat során nem jelennek meg a szerkesztőben az ikonok.

Vajon mi okozhatja ezt?

Láttam, hogy extrán vannak azért olyanok, akik wordpress blogot üzemeltetnek, de azt azért nehezen hiszem el, hogy feladják a wysiwyg szerű szerkesztőt és mindent kóddal írnak be :)

Tudnátok segíteni?

Magyar 2.1.3-as WP, de régebbi angollal is ugyanezt produkálta.

Nekem is ugyanez a problémám! Már több WP verzióval (magyar/angol is) próbálkoztam, de mindegyiknél ugyanez. Ismerek viszont olyanokat akiknek ugyanúgy extrás tárhelyük van és mégsem jelentkezik náluk ez a hiba.

(Látható hogy a két fül megjelenik, de nem történik semmi ha kattintok valamelyikre, illetve a formázó gombok sehogy se akarnak előjönni - PEDIG IGEN, BE VAN KAPCSOLVA A FELHASZNÁLÓNÁL)

Ha valaki tud valami okosat, legyen szíves segítsen!! köszi előre is

esetleg az editormonkey nevu plugin megoldas extran erre, hatranya, hogy csak ff alatt fogod tudni hasznalni…

És korábban már volt errefelé szó róla, hogy extrán nem jelennek meg a kis bigyók, érthetetlen okból kifolyólag.

'exer wrote:

És korábban már volt errefelé szó róla' date=' hogy extrán nem jelennek meg a kis bigyók, érthetetlen okból kifolyólag.[/quote']

Én az extra.hu saját kis javascriptes reklámjára tippelnék:

Code:

valakinek valami ötlet/vélemény erről?

Ceterum censeo: le kell gyilkolni a vizuált, és akkor legalább a normál szerkesztő használható…

szia!

nekem is hasonló gondom volt, és azt mondták, hogy az ingyenes tárhelyeken letiltanak bizonyos php függvényeket, és emiatt nem mennek ezek a szerkesztő dolgok. ami érdekes, hogy feltettem a wamp-ot a gépemre, és saját webszerveren megy minden! de egy hete “átváltott” és már nem megy, ugyan így nem lehet pl. a szerkesztés gombra kattintani, illetve nem jönnek elő a szerkesztők…

ha van ötlet én is várom, nem szeretném az egészet előről kezdeni…

egyébként úgy hallottam, hogy fizetős helyen atomstabil a wp.

minden jót!

Szerény véleményem szerint az új wp jól néz ki, de használhatatlan extrán.

(és ne moderáljon engem senki, kösz)

ööö—

bővebben, véleménnyel és érvekkel alátámasztva, ha egy mód van rá, légyszives, köszönöm.

mano én is ezt kérdem. :smiley: Kíváncsi vagyok kedves Zoed, hogy mi váltotta ki belőled ezt a kedves jelzőt, amellyel a wordpresst illetted?

Egyébként tény, hogy vannak benne kevésbé jól átgondolt részek.

No, meg a plugin kezelése is érdekes, néhány helyen.

De ettől függetlenül én szeretem, annak ellenére, hogy okozott már pár álmatlan éjszakát.

Például egy aktív plugin első sorába tegyél be egy

Code:

$name = "DjZoNe azt mondta rakjam ide";

sort, és 404 errot dob a teljes blogod... :D

Szerintem ez, ebben a formában azért egy picit karcos :)

Nahszóval. Íme akkor részletezem, h mi a bajom az új, 2.6os wordpressel. Már 3 éve használok wp-t és eddig semmi bajom nem volt vele. Voltam vele uw-n, fw-n és már 2 éve extrán.

Íme a képes élménybeszámolóm:

1. DASHBOARD

Telepítés után, amikor belépek adminként akkor a dashbord névre keresztelt index.php egy pillanatra töltödik csak be, utána egy üres oldalt ad vissza.

elötte:

utána:

2. UPLOADING

Próbáltam képeket feltölteni, de az istenért nem akart összejönni.

kiválasztottam a fájlt, és a wp elkezdte feltölteni:

és hibaüzenetet adott vissza:

de megnézni mégiscsak tudtam

amikor azomban be akartam illeszteni

(a kijelölt rész a kép felett a forráskód)

és hogyha megnéztem jó helyre töltötte

3. PUBLISH

Hamár nagynehezen megszenvedtem a poszt megírásával nem tudtam publikálni se.

írás során a Preview this post helyett ilyen linket ad vissza:

(érdekességként ajánlom a kép alján a linket: /wp-admini/<script…

a PUBLISH gomb megnyomása után

újabb hibaüzenet hibaüzenet:

a MANAGE menüpontba visszemenve ott van a poszt

és innen már lehet publikálni.

egyenlőre ennyi bajom van az új wp-vel… úgyhogy hiába szép, de használhatatlan. Visszatértem a régi 1.x-es verzióhoz. Az lehet, hogy csúnya, de semmi hiba sincs vele.

Zoed, az összes problémád szerver korlátozások miatt van. Amivel az alkalmazás ha akarna sem tud mit kezdeni. Az 1.x verzióban nem voltak javascriptes/ajaxos megoldások, ezért ment úgy ahogyan ment.

Lehet tolni ide a hibákat, de ezzel talán extra.hu hoz kellene fordulnod, és nem a WP-re kellene azt mondani, hoyg fostalicska, amikor egy openbase_dir -t nem bírnak rendesen beállítani.

Saját szerveren 2 éve van wpm, és semmi hasonló gondom nem volt vele.

de csak firefox alatt, ha Explorer-t használsz ott bejön az admin felület.

természetesen extra.hu tárhelynél:)

Sziasztok!

Én találtam egy félmegoldást.

Az extra.hu-n a 2.1.2 verziót kell telepíteni.

Aha, csak 2.1.2 es verziótól ne várjatok csodát.

az extra.hu-n fejlesztések vannak, azóta ez jelenik meg a wordpress oldalam

és nem is tudom újból telepíteni sem.

Error establishing a database connection

Valószínűleg nem ment az adatbázis szerver. Annyira csak nem tétók, hogy lemosnak minden adatbázist - legalábbis reménykedjél, és próbáld meg később. :wink: