'hgrg' wrote on '2010-02-04:
@hitetlen
látom h hostgatormániákus vagy, de ez kivételesen NEM tárhelyprobléma..
Ez szerintem tárhely probléma:
Quote:
�dvÄ‚Å›zlet! Ez itt a WordPress hÄ‚Âres, 5-perces telepÄ‚Ât�programja! �rdemes Ä‚Ä„tolvasni az ilyenkor szokÄ‚Ä„sos ReadMe oldalt, de akÄ‚Ä„r bele is vÄ‚Ä„ghatunk rÄ‚Å›gtÄ‚Å›n a telepÄ‚ÂtÄ‚Å sbe. EgyÄ‚Å bkÄ‚Å nt, csak ki kell tÄ‚Å›lteni alul az informÄ‚Ä„ciÄ‚Å‚t, Ä‚Å s lehet�vÄ‚Å vÄ‚Ä„lik a vilÄ‚Ä„g legrugalmasabb Ä‚Å s legjelent�sebb szemÄ‚Å lyes kÄ‚Å›zzÄ‚Å tÄ‚Å teli platformjÄ‚Ä„nak hasznÄ‚Ä„lata.
És nem kifejezetten hostgatormániákus, hanem normális tárhely mániákus vagyok ;) Felőlem az ilyen szolgáltatóak lehet kutykuruty is a neve, nem kifejezetten a hostgator az, amiért odavagyok, hanem az általuk nyújtott szolgáltatást istenítem :P
Ez egy karakterkódolási gond. Előfordulhatna akárhol… bármilyen istenkirály tárhelyen… Az ellen, h te utf8 helyett ansi-s fileokat rakosgatsz fel… arról ő mit tehet?
Na, mert az a karakterhiba a szimpla WordPress telepítője, nem? Azt meg gondolom innen tölötte le, így hát feltételezem, hogy az utf8 fájl, a tárhely pedig ezek szerinte ansi kódolást vár…
fordult már elő, hogy a telepítő is rosszul volt kódolva… de sztem ha felteszi és beállítja a sablont akkor kiderül…