Wordpress /en/wp-login.php hiba

Sziasztok!

Segítséggel fordulnék hozzátok!

Szerettem volna az oldalt kétnyelvűsíteni (magyar-angol) ezért letöltöttem egy plugint (qtranslate-x). Bajlódtam vele, és én birka nem néztem tutorialt hozzá, ezért a beállítások menüpont alatt, az általános fülnél a Wordpress címet áírtam /en/-re. (Nem kellett volna!)

Mikor frissítettem az oldalt, csak az adatok voltak fent elöször téma nélkül. Kiléptem a /wp-admin-ból a weben keresztül, és azóta nem engetett be. Azt írta, hogy az oldalt nem találja (De már a címsorban a /en/-t kiírja, az egész előtt még nem írta ki). Ma reggelre gondoltam újrarakom a wordpress-t, hátha megjavul. De még mindig azt írja, ezzel a szöveggel újratelepítés után is:

"Not Found

The requested URL /en/wp-login.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Találkozott már valaki hasonló hibával?

Nagyon köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel,

Kiss János

Az adatbázisban a wp-options táblában írd át, az átírt wp címet, de most már nem árt, ha a jó címet írod bele. :slight_smile:

Nyugi, nem te vagy az első, aki hősiesen kizárta magát valami bagatell zöldség miatt. Nem akarok ujjal mutogatni másra, mint magamra… :smiley:

Nagyon szuper!!! Köszönöööm! Jövök egy sörrel :wink:

Már csak azt kéne megtalálnom, hogy hol is van ez a wp-options tábla :blink: A magyar wordpress-ben, amit letöltöttem sajnos nem találom :frowning: Vagy csak megint a bénaságom kerekedik ki rajtam?

A tárhelyednél kell legyen egy adatbázis, mysql-nek nevezik.

Van egy hozzáférésed, amivel egy phpmyadmin nevű részre tudsz belépni.

Az adatbázis tartalmát, ez a phpmyadmin fogja mutatni neked.

A wp-options táblára (bal oszlopban, lehet le kell nyitnod) kattints.

Keresd meg a tévesen megadott címet.

Én a domainglobe.eu oldalon bérlek tárhelyet egy másik sráccal. neki rengeteg oldala van ezen a tárhelyen, de sajnos nem wordpresses. Kerestem, hogy hova tudnék bejelentkezni, vagy hogy hogyan érhetném el a phpmyadmint, vagy a bal oszlopot :frowning: Szerintetek kérdezzem meg a srácot holnap, hogy ezt hogyan érhetem el, vagy csak én nem látok megint valamit? :wacko:

ps: az én “mappámban” csak a wordpress által megadott fájlok vannak bent.

Igen, kérdezd meg. :slight_smile:

1. Vannak a wp fájljai, 3 könyvtár (wp-includes, wp-content, wp-admin), meg néhány fájl. Ez a fájlrendszer, ezt kezelgeted, másolgatod, fúrod-faragod az FTP (fájl transzfer protokoll) felületen; az idősebbek Total Commanderrel, a fiatalok sok minden mással… :slight_smile:

Ide illeszted (telepíted) a bővítményeket, sablonokat, képeket, miegymásokat, a maguk fizikai valójában.

2. Van a wp adatbázisa. Minden jellemzőt, amit valahogyan kezelsz a wp-vel, az adatbázisban tárolunk. Itt az tárolodik el, hogy egy bizonyos fájl (legyen az kép, szöveg, videó, beállítás, vagy bármi) hol van, egészen pontosan, hogy hívják, mik a jellemzői, stb.

Ez egy másik szerveren (MySQL) lakik, nem az előző fájlszerveren. Ezt az úgynevezett PHPMyAdmin felületen lehet kezelni.

Tehát, neked az adatbázist kell most elérned, ahol van egy wp-options nevezetű tábla, amelyben az az adat van tárolva, hogy miképpen lehet elérni az oldaladat. Nos, ezt kellene neked átírni, ehhez kell segítséget kérned.

Rendben van srácok, holnapi nap folyamán meg is kérdezem! Ezer hála, és köszönet Nektek, hogy ilyen későn is válaszoltatok! További szép estét! B) :wink:

Szép jóreggelt, újra itt! :slight_smile:

Megkérdeztem, és ezt a “táblát” kaptam. ( http://kepfeltoltes.hu/160901/K_perny_fot__2016-09-01_-8.02.55_www.kepfeltoltes.hu.png )

Itt talákható olyan, hogy phpmyadmin, de ha arra kattintok, akkor “Not Found, The requested URL /phpmyadmin was not found on this server.”

Ha az oldal átirányításra megyek, ott ad be alternatívákat, ahol átírhatnám /en -re, viszont az semmit nem javít az oldalon, ugyan így nem enged be a /wp-admin-ra :mellow:

Szia!

Egy elég puritán megoldás, ha valamilyen oknál fogva mégsem sikerülne a phpmyadmin elérése:

Csinálj egy /en/ mappát a tárhelyeden és töltsd fel oda újra az egész oldalad - wp-t.

Ezután a oldalad.hu/en címen már elérhető lesz az admin felület, ahol módosíthatod a címet, miután kész, törölheted a /en mappát.

Szia zgabor!

Köszönöm, hogy segítesz!!

Úgy érted, hogy a public_html helyett, vagy azon belül csináljak egy mappát?

A public_html mappán belül készíts egy en mappát.

Dolgozom az ügyön, de a FileZilla 600 filemásolásánál beadja az unalmast, és failed transfers…

Ezer hála is köszönet srácok!!! Megdőlt az átok, sikerült a telepítés!!

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy hol tudnám megnézni a szerkesztéshez szükséges Wp-admin felhasználónevet illetve a hozzá tartozó jelszót, mert elfelejtettem és nem írtam le.

Installatronban szerkesztem az oldalt, de enélkül nem tudok belépni és ha sok a hibás belépés, akkor letiltja az IP címemet. A szolgáltató nem tud segíteni, mert ő nem ismeri az adatokat.

Kitörölni nem akarom a Wp-t, mert akkor kezdhetem elölről az egész honlapot.

Van erre valami lehetőség?

Köszönöm a segítséget.

http://blog.wphu.org/2012/04/16/hogyan-csereljunk-vagy-modositsunk-jelszot-a-wordpress-ben-a-phpmyadmin-segitsegevel/

Frissítettem a wordpress-t az adminon keresztül, de közben elment az admin oldal (500-as hibát ír). Az oldal maga működik, de ha az adminra lépnék, a linken ezt írja: http://www.valami.hu/wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2Fcustomize.php%3Furl%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.valami.hu%2F

Próbáltam backup-ból visszaállítani a wp-admin mappát, de ugyanaz a helyzet. Kérem a segítségeteket.