Wordpress - Dropdown Form Feltételekkel

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni egy két dropdown listával és egy gombbal rendelkező form kialakításával kapcsolatosan, amely feltételekkel működne.

Az egész működésre példa: http://www.onesaas.com/ , ahol a két applikációt kiválasztva mindig egy külön oldalra irányítja át a látogatókat a gombra kattintva.

Ezt egyelőre csak egy külső szolgáltató, a Jotform felületén sikerült megoldatnom, ahol feltételes logikai beállítással elértem, ha az például első dropdown lista X eleme illetve a második dropdown lista Y eleme kerül kiválasztásra, akkor a visszajelzés, miszerint a form kitöltésre és elküldésre került, egy átirányítás lesz egy másik oldalra.

Ezt a formot viszont sajnos nem tudom megfelelően beépíteni a weboldalba, ezért új megoldás után néztem, de azok a WordPress bővítmények amiket eddig kipróbáltam, sajnos csak azt engedik, hogy annak bármilyen kitöltése esetén egy bizonyos oldalra irányítsák át a felhasználókat a gombra kattintva, és nem lehet feltételeket adni a lenyíló lista elemeihez.

Esetleg, ha valakinek van ötlete arra, hogy a fenti linken is látható lenyíló listás megoldást hogyan tudnám WordPress alatt működésre bírni, nagyon várom.

Köszönöm szépen előre is!

Üdv, Péter