WordPress Download Monitor magyar fordítás

Sziasztok!Mivel nem találtam a WordPress Download Monitor-hoz magyar nyelvi file-t elkészítettem egyet.Itt le tudjátok tölteni:

[attachment=235:wp-download_monitor-hu_HU.zip]

http://dl.dropbox.com/u/3193/wp-download_monitor-hu_HU.zipA fordítás 90%-os, jelenleg is folyik a tesztelés, javítgatás.Ha valaki használja, vagy csak segíteni szeretne a hibák javításában azt megköszönöm!

Észrevételeket ide vagy az info kukac exposure.hu e-mailcímre várom.Üdv Tamás

Kedves Tamás!Köszönöm szépen, hogy megosztottad a fordítást!


'TLA' wrote on '2010-10-12:
Kedves Tamás!

Köszönöm szépen, hogy megosztottad a fordítást!Szivesen!

Szólj ha hibát találsz légyszíves!

Üdv

Lehet hülyeséget kérdek, de hogyan kell beállítani a magyar nyelvet?

Nem használom, de többnyire ez ugy működik, hogyha bemásolod a nyelvi fájlt akkor magyar lesz rögtön, mert a wordpress config fájlban magyar nyelve van megadva. Ha meg nem vált át, akkor vagy régi a fordítás, vagy egy beállítást kell keresni.

A bővítménynek van egy languages nevű alkönyvtára, abba kell bemásolni a wp-download_monitor-hu_HU.mo nevezetű fájl.Sajnos, ez egy olyan bővítmény, hogy a frissítésekor kitörli a nyelvi fájlok közül azokat, amelyeket nem “gyárilag” adnak hozzá (és a magyar nincs közöttük), így minden frissítést követően ezt a bemásolást el kell követni.Nekem van egy félkész fordításom (85 %-os készültség, 48 sor fordítatlan), ami a front-enden (felhasználói oldal) elég jól használható. Csatolom, és lehet befejezni (amit bárkitől szívesen fogadnék :slight_smile: )[attachment=276:wp-download_monitor-hu_HU.zip]


'Farkas wrote on '2010-11-27:
[attachment=276:wp-download_monitor-hu_HU.zip]
Mért nem tudom letölteni egyik fordítást sem?

Próbáld meg innen: http://www.wordpress2you.com/letoltes/?category=1Regisztráció szükséges a letöltéshez.


'Jazoja' wrote on '2011-07-08:
Mért nem tudom letölteni egyik fordítást sem?
Nézd csak:


http://dl.dropbox.com/u/3193/wp-download_monitor-hu_HU.zip

Bár azóta mióta megcsináltam nem volt rá szükségem, feltételezem jött ki hozzá update. Nem tudom hogy fog reagálni rá...


üdv