Wordpress Biztonsági Mentés.

Jóestét!

Segitséget szeretnék kérni biztonsági mentéssel kapcsolatosan. Hogy tudom úgy lementeni a wordpress blogomat hogy ha vami oknál fogva letörlődik/hiba lép fel akkor vissza tudjak masolni mindent postokat/pluginokat/adatokat…Ha valaki tud segiteni akkor annak örülnék!

http://hgrg.info/2011/08/17/biztonsagi-mentes-wordpress-alapu-oldalad-szamara/

és/vagy

http://www.wp-suli.hu/kezdoknek/frissitsunk-de-okosan/

[font=helvetica, arial, sans-serif:1661rc6d]Ez jól hangzik! Azt akarom még kárdezni hogy ez teljesen le menti a egász blogot tegyük fel,hogy a blogom olyan károkat szenved hogy teljesen le kell töröljem ftp/mysql mindent… Akkor én ezzel vissza tudok állitani mindent ?[/font:1661rc6d]

Sziasztok! Ugyan az előző kérdező sem kapott megerősítést de én is szeretnék megbizonyosodni róla,hogy jól értem-e.Szóval a WordPress telepítés,csak és kizárólag a telepített témákat,pluginokat,feltöltött képeket,videókat és beállításokat tartalmazza.A konkrét tartalmat mint postok,menük,kategóriák és azok beállításait az adatbázis tárolja?És ha exportálom a Wordpress-ből XML-be a “tartalmat”,lényegében az is ugyan azt tárolja mint az adatbázis,tehát ha az adatbázis megszünik létezni,a biztonsági mentésemmel együtt, az XML fájl pótolhatja azt,vissza tudom állítani vele az adatbázist vagy ez az XML fájl az adatbázisból olvassa ki a tartalmat egy friss Wordpress telepítésbe? Előre is köszönöm a választ.

Az adatbázist kell elmenteni (a fájlokon kívül). Mert abban van minden (post/pages/menük sorrendje stb + mentett opciók). Az XML nem teljes!


Értem,kösz szépen.