Wordpress biztonság

Hoztam nektek valamit. Csak egy könyvet.



Amit a Wordpress biztonságról tudnod kell



Jó szórakozást hozzá :slight_smile:

Elolvasás után meg jó munkát! :smiley:

Ahogyan azt Andreától megszoktuk! Mint édesanya a (nem hülyének nézett) gyermekét; kézen fogva körbevezet a (WordPress) játszótéren, megmutatja, hogy mivel játszhatsz, és rávilágít pár szóval, hogy mi lesz akkor, ha egy eszköznél nem figyelsz oda, nem tartod be az alapszabályokat.



Nem riogat, nem vetíti elő a mocskos nagy injekciós tűvel feléd rohanó doktor képét; egyszerű eszközökkel gondolkodásra késztet, hogy akarsz-e a fenekedbe egy tetanuszt, akarsz-e bokától-tokáig kötésben heverni az ágyon, miközben a többiek élvezik a nyári nap varázsát.



Nem rágja a szádba a falatokat; eléd teszi az ételt, megmondja, hogy miképpen kell meghámozni, megrágni. Nem mondja, hogy a karottás spenótleves isteni; döntsd el magad, hogy mit teszel a (WordPress) egészségedért.



Aki nem tölti le, nem olvassa el, nem gondolkodik el rajta, nem használja fel, nem indul el az ösztönzésére, az nem bátor, hanem balga!



Köszönöm szépen, Andrea! Köszönjük szépen, Andrea!

Én tölteném, olvasnám szorgalmasan, de sajnos a vipmail nem támogatott, így nem engedi







He he a gmail.com-ot se




Oh nem! A gmail.com email címet nem használhatod ezen az űrlapon.

Ok. Most már tudod kell tölteni.

ok, elméletileg jön az email

Még nem olvastam át Andrea írását, de anno magam is összeszedtem és cikkbe írtam jó pár tanácsot, tippet: http://rotisoft.hu/blog/wordpress-oldal-biztonsag/

A volt Better WordPress Security-ba (most iThemes) és a Sucuri Scanner-be való hosszas besegítés közben rájöttem, hogy a biztonsági pluginek sajnos nem valós támadásokat védenek ki. Organikus módon készül/t ez a WAF a HTTP forgalom elemzésével. Sajnos igen szigorú, csak ellenőrzött környezetben használható. Aki nem húz vágásbiztos kesztyűt, annak levágja az ujját.