Sziasztok!
Tegnap beüzemeltem a BBpress fórumot, szerencsére sikerült a WP integrálása is (legalábbis a userek száma megegyezik a fórumban , a Wordpress userek számával
Ma rátaláltam Erre:
Linkjeim
Pontosan ez az, ami kell nekem: új bejegyzéskor topikot csináljon, illetve ha a bejegyzésen keresztül ír valaki hozzászólást az kerüljön be a fórum hozzászólásai közé is illetve fordítva, ha valaki fórum topikban ír hozzászólást a cikkhez, kerüljön be a bejegyzéshez tartozó hozzászólások közé is.
Már kb 2,5 órája küszködök vele De hibát kapok.
Feltelepítettem a bővítményt először a BBpress-re(my plugins könytáron belülre tettem,ahogyan a leírás is írja), beaktiváltam.
Feltelepítettem a Wordpress oldalamra is, beaktiváltam és ott lehet a beállításokat is elvégezni.
Van egy ilyen sor, hogy:
Secret key, ide alapból az van írva, hogy wpbb-sync
És azt írja, hogy Error! Not equal secret keys in WordPress and bbPress
Illetve legalul, ahol engedélyezni kellene a bővítményt akkor nem engedi bepipálni és ez van írva:
(Not allowed: [bbPress part] Cannot establish connection to WordPress part)
Ötlet esetleg?
A két rendszer config fájlait is kell szerkesztgetni, így fog a 'secret key' probléma megoldódni. A pontos szerkesztésre nem emlékszek, de google régen megadta nekem a választ.
Igen az este folyamán rájöttem, hogy mindkettőben van beállítás és ott mindkettőnél ugyanazt a szót adtam meg.