WordPress automatikus frissítés - csak az angolt kínálja fel

Sziasztok!



A gondom: Magyar WP van telepítve, de a vezérlőpult/frissítések menüben automatikus frissítésre csak az en_US verziót kínálja fel a rendszer. Hogyan lehetne megoldani, hogy itt a Magyar verziót (is) lássam. Ez nem csak akkor jelentkezik amikor még az angol frissítés is nagyon új és esetleg a magyar csomag még nem érhető el.



Előre is köszönöm segítségeteket!



Üdv: ekrisztian

Válaszolok magamnak, leírom a megoldást hátha másnak is hasznos lehet…



Nagyon amatőr voltam és elkövettem azt a hibát, hogy nem kapcsoltam ki minden bővítményt mielőtt frissíteni szerettem volna a WP-t. Így csak az angol frissítést ajánlotta fel. A bővítmények kikapcsolása után azonnal megjelent a Magyar frissítés is lehetőségként. Katt - telepít - bővítmények visszakapcsolása és kész, fut a WP 3.6 HU. (Ezután, bekapcsolt bővítmények mellett már újra csak az angol frissítés újratelepítésének lehetősége jelenik meg.)



Nem ide való, mert nem felel meg a címben megadott témának, mégis leírom, mert a 3.6 frissítés telepítése után jelentkezett a következő hiba. Azzal fogadott a weboldal, hogy valamelyik bővítmény régi jQuery-t használ és emiatt nem tud megfelelően működni egy másik bővítmény. Egy darabig keresgéltem mit kellene kikapcsolnom, szerkesztenem aztán meguntam és telepítettem a jQuery Updater plugin-t (This plugin updates jQuery to the latest stable version.) ami megoldotta ezt a problémát is.



Üdv mindenkinek: ekrisztian