Wordpress alkönyvtárban - nem működik a grafikus nézet

Sziasztok, már megőrülök lassan. Van egy oldal, alkönyvtárban kezdtem el fejleszteni, és most élesíteném, mint már nagyon sokszor.

index.php-kijjebb másol eggyel, az utolsó sorát módosítom:

<br />
require( dirname( __FILE__ ) . '/könyvtárneve/wp-blog-header.php' );
```<br />
Általános beállításoknál átírom a blog útvonalát.<br />
 <br />
Permalinkek frissítése, látszólag működik az oldal, de amikor szerkeszteni akarok bármit, akkor a grafikus mód szerkesztő ikonjai nem jelennek meg, sőt a szövegek sem a szövegdobozban. HTML módban minden megvan.<br />
 <br />
Ha az általános beállításoknál visszaállítom, minden működik, csak marad ugye minden az alkönyvtárban... Mit rontok el mindig? Annyiszor csináltam már ilyet és most miért vacakol?

Mert hétvége van, mert utálja már az állandó melót, ki tudja… :slight_smile:

Olyannak tűnik, mintha sérült lenne valami fájl, vagy a sablonban, vagy a wp-ben, és/vagy mindkettőben. “FTP-zz” rá egyet. (Amíg helyben van nem csinálja, csak amikor nagyon dolgoztatnád.)

Persze, ez csak egy tipp, de miért ne kezdenénk az alapoktól? :wink:

Köszi, ezek megvoltak… a sérülést azért nem hinném (persze bármi lehet), mert ha az eggyel kijjebb lévő index.php-t “elrontom”, akkor a frontend nem jön be, hanem kiírja, hogy mit nem talál a php, viszont az admin felület megjavul.

Nnnna megvan: még a fejlesztés elején kipróbáltam a “Vina” sablont, aztán a végén a “Virtue” lett a nyerő. Viszont a Vinával felkerült pár plugin és az zavarta össze a rendszert.