Keresek valakit aki segítene befejezni a weblapomat.
Sajnos én nem nagyon értek hozzá s már bajt is csináltam,igaz nem nagyot,csak kicsit.
Szükségem lenne még,2-3 féle sablon készítésre,e-mail küldőre, látogató számlálóra, design alakítgatásra és még esetleg pár kiegészítőre,de ez megbeszélés kérdése.
Szükséges a google-ben való jó helyezése is a weblapnak.
Jó lenne,ha msn-en tudnánk megbeszélni így én is jelen lehetnék az alakítgatásnál,hogy könnyebb legyen a munkamenet.
Hogy mennyi munka van még rajta azt nem tudom,ezért 1000Ft/óradíjat ajánlok fel a közös munkáért.
Kérlek e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot,de itt is írhatsz.
Köszönöm!
Szükséges a google-ben való jó helyezése is a weblapnak.
Az nem WP és/vagy témafüggő. :)
http://www.google.com/support/webmasters/ Itt elég sok hasznos információt lehet ezekről találni :)
Köszönöm a figyelmeztetést,csak azért írtam,hogy ez is a munka része lenne 
A lap felépítése/szerkezete egy igen fontos tényező lehet a keresőoptimalizálásba. Igaz, csak egy a sok tényező közül, de még is csak egy 
Naponta szoktam külföldi “SEO-s” cégektől hirleveleket kapni, amik azzal vannak tele, hogy mennyiért vállalják, hogy az oldalam egy nap alatt a gugli top 10-ben lesz

Tisztelt Kattka!
Csak szeretnék reagálni erre a mondatodra: „Jó lenne,ha msn-en tudnánk megbeszélni így én is jelen lehetnék az alakítgatásnál,hogy könnyebb legyen a munkamenet.â€
Ennél rosszabb ölteted ne is legyen soha…
Az szerintem maga a pokol egy fejlesztő számára (bármilyen környezetben is leledzik) ha a megrendelő ott ül a nyakán, és szórja az ötleteit. Igen nagy tolerancia küszöbbel kell rendelkeznie a leendő segítségednek ahhoz, hogy a munka befejeztével barátin váljatok el egymástól. 
Ez most természetesen nem a személyedre irányuló negatív megjegyzés volt, vagy bárminemű kioktatás, mindössze csak tapasztalat, hogy mennyire le tudja lassítani a munkát egy megrendelő „És akkor nem lehetne úgy, hogy…†kezdetű mondatai, mik a legkritikusabb pillanatokban hangzanak el!
Sok sikert a laphoz! 
Üdv!
Zap
jpg/png kép reprodukciója oszt szvsz
Zaphod!
igazad lehet,ezen még nem gondolkodtam! :rolleyes:
hgrg!
Bocsi,de ez mit jelent?Van sejtésem,de nem vagyok biztos benne :mellow:
ez azt jelenti, hogy Zaphonak teljes mértékben igazat kell adnom: adj ki egy jpg/png design tervet és majd azt leporgramozzák neked. ennyi.
Köszönöm,akkor módosítanám a pénz felajánlást is.Megbeszéljük,hogy mire volna szükségem és aki felvállalja az ad egy árajánlatot,hogy mennyiért vállalná be.
Azért volt ez így ahogyan először leírtam,mert tulajdonképpen ezt olyanformán találtam ki,hogy inkább okítás legyen részemre de nem kérném ingyen.És ami megoldhatatlan számomra,azt együtt oldanánk meg.Szóval ezért buggyant ez ki az agyamból.Ãgy már azért megértetek?
Vagy rosszul fogalmaztam,nem tudtam,hogy kérhetek e ilyet,hogy okítson valaki,persze nem ingyen.
Köszönöm,már azt hiszem megvan az emberem.Köszi,hogy foglalkoztatok velem.Szép estét mindenkinek!

Köszönöm,már azt hiszem megvan az emberem.Köszi,hogy foglalkoztatok velem.Szép estét mindenkinek!
:)
Hogy áll a weblapod? Működik már, vagy kell még segítség?
Köszönöm kérdésed samurai,már megvan nagyjából, és van aki a végső simításokat is megcsinálja rajta.