Wordpress 6.4.2-re frissítés után az admin felület nem töltődik be

Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, illetve tanácsot. Adva van egy Astra + Elementor templéttel készített WordPress weboldal aminek a frissítése elmaradt mivel kevés volt a tárhely. Most a tárhely megemelése után a weboldalon rálett nyomva, hogy frissítés 6.4.2.-re majd ezután az oldal frissítése után visszalépek az admin felületre az írja ki, hogy „This page doesn’t seem to exist” Maga az oldal működik, de a wp-admin felületre belépés után a bal felső sarokban kilehetne választani, hogy Vezérlőpult, Sablonok, Widgetek, Menük de mindegyikre a hibaüzenetet írja ki. Hol vagy mit kellene javítani, hogy ismét az admin felület működjön. Wp-admin mappában van egy .htaccess.php fájl ezt törlöm de újra ugyanúgy létrejön. Esetleg ezt kellene átszerkeszteni? Köszönöm.

Ez valószínűleg nem lesz ilyen egyszerű, itt elég sok minden mehetett félre, pl fájlok rendben vannak, db nem sérült? Mi szerepel az error logban? Át kell nézni a htaccess-t, stb… Tehát erre így kívülről nem lehet választ adni. Keresned kell valakit aki megcsinálja, vagy backupból állítsd vissza, és próbáld meg újra.

Szia, köszi a válaszodat. Sikerült végül is megoldani ez alapján: [Solved] upgrade.php?_wp_http_referer=2F 404 ERROR . Eltérés volt a db_version illetve a version.php értékénél. Ezt rendbe tettem és most az oldal működik.