WordPress 5.3.2-re frissítés utáni hiba

Kedves Webszerkesztők!
7 WP webhelyet kezelek jelenleg, mindet adminisztrátorként. Amikor nemrégiben frissítettem a honlapokat a legfrissebb WP verzióra, mindegyiknél megjelent egy kritikus hiba (a Webhelyegészség mutatja meg) : A PHP alapértelmezett időzónája érvénytelen.
PHP default timezone was changed after WordPress loading by a date_default_timezone_set() function call. This interferes with correct calculations of dates and times.
Azt reméltem, hogy a WordPress biztosan észleli majd, mert nyilvánvalóan másoknál is jelentkezhet ugyanez a hiba. Vártam a frissítésre, de ez idáig nem érkezett javítás. Mindazonáltal semmiféle probléma nem észlelhető a honlapok működése során, de az Eszközök / Webhelyegészség egyértelműen kritikus hibának jelzi, és javítást javasol. Szétnéztem a webszerveren, de ott nem látok semmilyen javítanivalót.
Előre is köszönöm a válaszokat.

A PHP verziód is a legfrissebb? A hiba látszódik a frontenden is, vagy csak a backenden?

A PHP is a legfrissebb. Nem tudom, mit értsek frontenden és backenden, hiába értem az angolt :slight_smile:

Mint korábban említettem, semmilyen működési rendellenesség nem észlelhető,csak a Webhelyegészség funkció kimutatja a kritikus hibát.

Egy osztott tárhelyszolgáltatónál (auditálatlan bővítményekkel, sablonnal) mint egy kuktában sok hiba fortyog, néha egy-egy pöffeteg kijön a képernyőre.

Ahhoz hogy élhető körülmények legyenek, nagyon mélyre kell ásni (ez a munkám)

15 percig segítek megtenni, amit lehet.

ügyelet/hotline: +36-20-4242498  sms@szepe.net  skype: szepe.viktor

Vmelyik bővítmény, esetleg a sablon átírja a default timezone-t. Legrosszabb esetben szerintem csak annyi lesz a probléma, hogy a bejegyzéseid dátumozása pár órát csúszik:

This interferes with correct calculations of dates and times.

Ez azért probléma, amit érdemes javítani.

Bármelyik webfejlesztő cég max. 30 perc munkával tudja ellenőrizni és javítani a hibát.

Ha te magad szeretnéd tesztelni, akkor érdemes egyesével kikapcsolni a bővítményeket, és újra ellenőrizni a webhelyegészség oldalt, ha valamelyik bővítmény kikapcsolása után nem írja ki ezt a figyelmeztetést, akkor abban a bővítményben van a hiba.

Ha pedig egy bővítménybe van a hiba, akkor érdemes először a bővítmény fejlesztőjével felvenni a kapcsolatot, hogy javítsa a hibát.

Kedves Marton, köszönöm a választ, kipróbálom a javaslatod a nap során. Majd visszajelzek az eredményről.

Kedves Viktor, köszönöm a válaszát és felajánlott segítségét! Igazából én nagyon elégedett vagyok a tárhelyszolgáltatómmal 13. éve tartok webhelyeket náluk. Kipróbálom majd egy kisebb forgalmú honlapnál a bővítmények lekapcsolása után a webhelyegészséget, és ha azzal minden oké, akkor kinyomozom, melyik bővítmény lehet a probléma forrása. Ígérem, hogy jelentkezem, ha lesznek új információim, de nem tudok most azonnal ennek nekiállni.

Rendben van.

A meglátásaimat úgy kell érteni, hogy egy Robot Hadsereggel monitorozom éjjel-nappal kétpercenként a honlap összes folyamatát, a szervert, a szolgáltatókat és a humánokat is.
Ilyenkor egy egészen más kép alakul ki az emberben, mintha heti 10 vagy 20 órát kezeli a honlapot a képernyőt nézve.