WordPress 4.7.2 - Biztonsági frissítés

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress 4.7.2 - Biztonsági frissítés című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress 4.7.2 - Biztonsági frissítés]

Segítséget kérek szépen;
Miért jelenik meg ez a hibaüzenet a frissítéskor? És mit kell tennem?
wordpress/wp-admin/css/customize-controls.min.css

Szia!
Mi a hibaüzenet? Ez csak egy path, elérés egy fájlhoz.

Tipp: ftp-n töltsd fel újra a wp-admin mappát és írd felül a fájlokat, de lehet az admin frissítés résznél az újratelepítés gomb is megoldja.

Szia,

Hibaüzenetként eddig csak annyit írt ki, hogy telepítési hiba. Miután számtalanszor rákattintottam az automatikus frissítésre, éppen most ez jelent meg:
A fájl másolása nem lehetséges.: wordpress/wp-includes/js/tinymce/plugins/image/plugin.min.js

Próbáld meg manuálisan frissíteni, ftp-n felülírva. A hírbe ott a link, ott találsz segítséget ehhez.

Köszönöm, tegnap sikerült a frissítés manuálisan, ahogyan javasoltad.
Ma viszont egy más problémám van. Beállítottam a ssl-t az oldalamon, működött is, kizárólag akkor nem “biztonsággal és lakattal”, amikor megnyílik a weboldal. Utána már a kezdőoldalon (és az összes többi oldalon is) már szuperul megjelenik. Azt gondoltam, hogy beállítom úgy, hogy rögtön a kezdőoldal nyíljon meg. A beállításoknál kiegészítettem https://relax-studio.hu/kezdőlap-ra. Rögtön el is tűnt az egész. Megpróbáltam a Fájlkezelőben “error”-t keresni. Sajnos nem található ilyen, így nem jelent meg a hiba napló sem és nem tudtam törölni. Valószínű azért nem tipikus hibaként kezelte, mert nem fogadta el, kvázi nem tartja helyesnek, amit módosítottam, - gondolom. Az adminba be sem enged, a weboldal bejön, de balra csúszva, iszonyatos színekkel, de az sem kattintható.
Viszont fogalmam sincs, hogy más módon hogyan lehet javítani, főként amit én is meg tudok csinálni. Nézelődtem a C-panelen, de nem sikerült semmit kiötlenem.

Azért nem jó az SSL a kezdőlapon, mert más domain-ről (ami nem https-es) vagy egy fix, statiskus http: meghívás van a sablonban, tartalomban. Akár egy kép is okozhatja a tartalomban.
További kérdéseid a fórumba várjuk. :slight_smile:

Szia!

Nekem olyan problémám van ezzel a verzióval, hogy valamilyen oknál fogva nem tudok az oldalról bővítményt telepíteni! Egyszerűen nem kapcsolódik a bővítménytár oldalához. Van ötleted, hogy ez miért lehet?

Előre is köszönöm a válaszod!

Próbáltad azt a megoldást, amit mondtam @Ajrin Barátfalvy -nak és neki megoldotta?
Avagy kérdezd meg a tárhelyszolgáltatót, hogy a curl nem lett-e kikapcsolva, tiltva.