WordPress 3.3 - HTTP 500-as hiba

Sziasztok!

Új vagyok WordPress-nél, de már használtam Joomla-t Phpbb-t. A már régóta meglévő oldalamon a Joomla fórummotort szerettem volna leváltani. Az Ultranet.hu-nál van a tárhelyem, eddig nem volt ilyen jellegű problémám. Telepítést akár az automata, akár a manuális wp-config.php-s megoldással csinálom, HTTP 500-as hibára fut a telepítés. WP_DEBUG-ot true-ra kapcsolva az alábbi hibaüzenetet kapom:

Quote:

"Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/ftp/oldalamneve/public_html/wp-admin/includes/theme.php on line 90"

Eddig ezeket a megoldásokat próbáltam, de nem sokat segített:

Quote:

Solution 2: Add code to your WordPress /wp-admin/install.php file.

Using your hosting file manager or FTP tool, open your /wp-admin/install.php file and add the following code directly under the <?php tag (usually at the top of the file):

[sourcecode language="html"]

ini_set(‘memory_limit’,’32M’);

[/sourcecode]

The updated /install.php file should look like this:

ini_set(‘memory_limit’,’32M’);

/**

* WordPress Installer

* @since unknown

* @var bool

*/

define(‘WP_INSTALLING’, true);

[/sourcecode]

Solution 3. Add this line of code in your WordPress WP-CONFIG.PHP file. Add it before any other values. (My preferred choice)

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

[/sourcecode]

Bárkinek bármilyen ötlete van, szívesen fogadom, mert WordPress-es szeretnék lenni mégis. Tudom van pár félmegoldás ebben a fórumban, de nekem nem segítettek, és hát szerintem a probléma nem csak az enyém, és fontos besorolású!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

A hibakódból (500-as hibakód (Belső szerverhiba)A szerver hibát észlelt, így nem tudja teljesíteni a kérelmet (a kért oldal megjelenítését).) ammondó vagyok a tárhely szolgáltatódnál kérdezz rá, hogy ugyan mennyire tudják beállítani a szervert.

Ez nem fog menni ultraneten.

Megoldódott a hiba, írtam Ultranet-nek, és megemelték szerveroldalon a memórialimitet, gyönyörűen működik:)

Juppijajje. Kövezzetek meg érte ha akartok, de ha kerestél volna, fel sem kellett volna tenned a kérdést :slight_smile:

Amúgy a továbbiakban erre mindig figyelj: Ha erőforrsából kevés van és nem te vagy a gép egyetlen használója (dedikált gép) akkor limit emelést mindig szolgáltatótól kell kérj. vagy ha tudsz emelni az azt jelenti, hogy 1. engedékeny 2. béna a szolgáltatód :slight_smile: