Sziasztok!
Csak annyit szertnék kérdezni, hogy próbálta-e már valaki felrakni ezt a gyönyörűséget…
Mert nekiláttam beállítani a tesztkörnyezetet (sima wp install majd összes plugin kikapcs ahogy kéri > írjam át a a wp-config-ot ill. a htacess file-t) Megcsinálom és végtelen ciklusba kerülve kezd átirányítgatni (subdomain-on van…)
Csak kiváncsi vagyok hogy volt-e/van-e vele valami friss tapasztalat 
Tegnap szedtem le svnen, de még nem tettem fel
Nos a sokadik svn frissítés meghozta a várt javulást (előbb a kulcsokkal “szivatott”. Csak akkor engedett be ha csak a logged in key/salt volt engedélyezve. Mostanra hasít a drága. Ha valaki nem akar telepíteni külön csak hogy kipróbálja az írjon nekem
)
Természetesen, a Fórum továbbra is mindenki rendelkezésére áll - így, egy-két ezrünknek…
[off]??[/off]
Erre reagáltam...
Csak annyit akartam mondani, hogy ha valaki a tesztkörnyezetet kívánja bebarangolni arra tudok lehetőséget adni 
néztem a wordpress.orgot és a 3.0 alphat még nem rakták ki most rakhatom fel az svnt is.
leírást nem találtam a hivataloson se hogy mik lesznek benne az újdonságok már mint a 3.0 esetén az is jó ha pár szóban összefoglalva hogy kb mire számíthat az ember fia. 
hrgnek szeretném még egyszer megköszöni hogy lehetőséget biztosított rá hogy kipróbáljam a wordpress 3.0 alphát . 
szívesen. a lehetőség továbbra is nyitva áll bárki előtt. Köszönő postok helyett elég ha nekem írtok