Wordpress 3.0 alá Buddypresses oldal telepitése

Sziasztok!

Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet a wordpress.3.0 hálózatos werzió alá BuddyBase sablont felrakni. A problámám a következő.

Telepítettem a buddypress-t az adminban. Bemásoltam a sablont a bp-theme mappába. Majd a bp-theme mapát átmásoltam a wp-conten/theme/ mappába. Az oldal megjelenik ugyan, de nem lehet látni a tagok, csoporto, fórum oldalakat.

Továbbá felraktam a buddypress registration options bővitményt és a grup registration bővitményt is.

Valaki Le tudná írni lépésenként, hogy mit is kell csinálnom, ahhoz, hogy az oldalam úgy nézzen ki mint a demo oldal

A weboldalam, ahol meg akarom valósítani a Buddypress-es közösségi oldalt

A BuddyBase Theme weboldala, ahol látható a demo és letölthető a téma

Segítségeteket előre is köszi

Zsolt

Szia!

Teszt ként megcsináltam én is ezt amit most te.

Pakolgattam a widgeteket meg a menüket és tökéletesen megy minden.

Ha nem sikerül vedd fel velem a kapcsolatot privátban.

KardiWeb

Kedves KardiWeb!

Nyomtam neked egy plusszotot, mert

• reagáltál a kérdésre,

• igyekeztél a hibát / okát előállítani, hogy megoldást keress,

• felajánlottad a segítségedet.

:slight_smile:

Ugyanakkor el kell mondani, hogy a WordPress Magyarország Fóruma

• Közösségi hely,

• ahova egymáshoz járunk tanulni.

Kérlek, hogy ennek szellemébe tegyetek; tárgyaljátok ki a Közösség előtt, hogy milyen lépéseket kellene tenni, mi a hatás, mi lett a megoldás? Igen, úgy élőben - mindenki előtt, mindenki örömére. :wink:

vagy legalább a megoldást és annak menetét ismertessétek, ha privátban is beszélitek meg a részleteket… :slight_smile:

Esetleg addig tiltsd le a többi bővítményt, hátha azok zavarják be. Illetve próbálj ki több sablont: http://wordpress.org/extend/themes/search.php?q=Buddypress

Ha nem minden fájl kerül fel rendesen a tárhelyre, akkor az is okozhatja.

nekem is ugyan ez lenne a problémám! ha rá megyek hogy members vagy Groups stb… akkor ezt kapom: Page Not Found

The page you were looking for was not found. ( én is hálózatos verziót használok!)