WordPress 2.8.6 verzió angolul jelenik meg.

Segítsetek légyszíves. Feltelepítettük a WordPress 2.8.6 magyar verziót, de sem az admin felület, sem az oldal nem magyar. A telepítőkészletben látom a magyar fájlokat. Hol lehet nyelvet változtatni, avagy mit csináltunk rosszul?

Keresnék teljeskörű magyar(angol) leírást is, hogyha egy linkkel segítenétek.Hálás köszönet.

wp-config.php-ban benne van a define ('WPLANG', 'hu_HU'); sor?


'mano' wrote on '2009-11-14:
wp-config.php-ban benne van a define ('WPLANG', 'hu_HU'); sor?Én is telepítettem és megnéztem amit írtál, be van állítva mégis angol az admin felület. Hol tudom beállítani, hogy magyar legyen? Köszönöm a segítséget!

Jé, erre válaszoltam… :frowning: (vagy elfelejtettem?)

Akkor mégegyszer: nagyon köszönöm a segítségedet. Az általad leírt módon sikerült a Magyarosítás! :slight_smile:

'mano' wrote on '2009-11-14:
wp-config.php-ban benne van a define ('WPLANG', 'hu_HU'); sor?


'Gyurci' wrote on '2009-11-16:
Jé, erre válaszoltam... :( (vagy elfelejtettem?)


Akkor mégegyszer: nagyon köszönöm a segítségedet. Az általad leírt módon sikerült a Magyarosítás! :)
Én nekem be van állítva és mégsem magyar nyelvű, ez hogy lehet?

A beállított nyelv .MO fájljának telepítve kell lennie a wp-content/languages könyvtárba - ez is fent van és mégsem magyar :frowning: Segítség, köszönöm!

és BIZTOSAN hu_HU van írva a wp-configban és a file neve is az?!

Amikor telpítetem a 2.8.6 alap beállításban ez volt írva, semmit nem írtam át. Csak az írások alapján ellenöriztem.

Kimásoltam a wp-config: define ('WPLANG', 'hu_HU');


'Thom' wrote on '2009-11-16:
Kimásoltam a wp-config: define ('WPLANG', 'hu_HU');
És az MO fájlod is ott van ahol lennie kell, és az a neve, aminek lennie kell?

Elvileg igen: wp-contentlanguages itt: hU_HU mo , hu_HU po van és mint írtam sehol nem írtam átt semmit, mert nem volt rá szükség, mert letöltöttem, telepítettem és minden úgy van ahogy írtjátok. De mégsem magyar ÁÁÁ , nem igaz mindig van valmi amibe belefutok. :frowning: Remélem sikerül megtalálni miért nem jó. Köszi mindenkinek a további segítséget.

Itt a kezdőlapról töltöttem le, a 2.8.6 verziót és semmit nem állítottam át, mert nem kell, mert midnen úgy van ahogy írtátok. Már sokadszor átnéztem és minden úgy van, nem akarom feladni (nem is fogom), valami további tipp?

Feltöltés közben szokott előfordulni, hogy az FTP kliens átnevezi kisbetűssé a fájlokat és hu_HU.mo helyett hu_hu.mo lesz, amit nyilván nem fog látni a rendszer.

És ha itt is kis betűvel íroma z megoldá? - a wp-config: define ('WPLANG', 'hu_HU'); vagy nagy betű kell legyen?


'Thom' wrote on '2009-11-16:
És ha itt is kis betűvel íroma z megoldá? - a wp-config: define ('WPLANG', 'hu_HU'); vagy nagy betű kell legyen?IGEN, ez volt a gond, átírtam kisbetűre és akkor most már magyarosítva, KÖSZÖNÖM! :D


Pozitiv értékelést akartam adni, de mellé nyomtam, bocsánat! ( Természetesen egy nagy + értékelés min.!)


IGEN, remélem amilyen nehezn indult ez a WP, olyan könnyű lesz :) Másik tartalom rendszerkezelő próbálkozás után, most ezt fogom kipróbálni.

'Thom' wrote on '2009-11-16:
IGEN, ez volt a gond, átírtam kisbetűre és akkor most már magyarosítva, KÖSZÖNÖM! :D


Pozitiv értékelést akartam adni, de mellé nyomtam, bocsánat! ( Természetesen egy nagy + értékelés min.!)


IGEN, remélem amilyen nehezn indult ez a WP, olyan könnyű lesz :) Másik tartalom rendszerkezelő próbálkozás után, most ezt fogom kipróbálni.
Ne írd át kisbetűsre, mert nem fog működni az online update, ugyanis az hu_HU location alapján keresi a frissítést.

A fájlt nevezd át.

filet nevezd át nagybetűsre. De komolyan. nem ugyanezt írtam le korábban? azt mondtad rendben van… Biztos én vagyok a hibás, de ez is többedszerre fordul elő: már rég megadtuk a tippet, csak valahogy átsiklik felette az ember (velem is megesik :slight_smile: )… talán robotoknak kéne az ellenőrzéseket végezni… komolyan írok mingya scriptet ami az ilyen alapvető hibákat ellenőrzik :slight_smile:

Sziasztok.Ismét volna egy kis nyelvi problémánk. A Mystique 1.20-as sablont használom, azonban csináltunk kategóriákat, illetve ezeket külön fülön jelenítjük meg. Az a problémám, hogy a sablon index.php-ját annyira lefordítottam, amennyire erőmből telt. Az első oldal magyarul jelenik meg, azonban a tobbi oldalon a szöveg angol maradt. (Older Enties, Comments, Newer Entries, stb.)Segítsetek légyszíves, hogy melyik kategória plugin miatt angol? Már órák óta túrjuk a php fájjlokat, de eddig nem találtuk meg. A pluginok: Advanced Category Excluder, Category Page, Different Posts Per Page, … Gondolom ezek közül valamelyik.Szíves segítségeteket előre is köszönöm. A probléma itt tekinthető meg élőben.

Illetve, hogyha a Mystique sablonnak lenne magyarítás fájlja, annak mi volna a pontos neve?

Megtaláltuk a megoldást köszönjük. Az archive.php volt.