WordPress 2.6 magyarul

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress 2.6 magyarul című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress 2.6 magyarul]

Sziasztok, olyan problémába botlottam, hogy mikor fel frissítem a fileokat ilyesmi a 2.6nál tehát upgradelek, utánna a /wp-admin/upgrade.php üres fehér képernyőthoz tehát nemtudok tovább lépni… :frowning: Minden chmod és egyéb dolog bevan rendesen állítva.

Stornó, plugin probléma volt!

Pedig már elkezdtem aggódni…
Most “feleslegesen” frissítettem az egyik blogom… :stuck_out_tongue:

Örülök neki, hogy mégsem én b*sztam el valamit :wink:

Egyébként ezek szerint a Lester ‘GaMerZ’ Chan régebbi plugin-ai nem kompatibilisek a 2.6-al :slight_smile: Jah és nagyon köszönöm a magyarosítást!

Ez gyors volt. Mondjuk gondoltam ha DjZone-on múlik, akkor hamar készen lesz. Köszi a magyarosítást!

szergely, melyik bővítménynek melyik verziója okozta a gondot egyébként? :slight_smile:

contact form és a downloadManager 2.20 verziója :slight_smile: már van ujabb is. Hogyan lehet ide oldalra kis képecskéket kirakni ? Nálam nincsenek a hozzászólásokban.

Most vagy 8 plugint kénytelen vagyok frissíteni :slight_smile: sebaj nem akarásnak nyögés a vége :smiley:

Elvileg a sablonon múlik az avatarok megjelenítése, mivel a wp kódja már 2.5 óta támogatja.

oh, hát nekem elég régi sablomom van, nem akarok itt most oldalt reklámozni, de ezekszerint nem fog menni :frowning: Sajnos én nem értek se php se mysqlhez csak plugin+wordpress üzemeltetés… viszont az jól megy ^^

A sablonod comments.php állományába, a

<?php foreach ($comments as $comment) : ?>

után helyezd el tetszőleges helyre ezt, és lesznek avatarjaid:

<?php echo get_avatar( $comment, 32 ); ?>

Köszönöm szépen ! Működik rendesen! (mellékesen hogyan tudom jobb oldalra tenni ? :slight_smile: Még 1 égető kérdés foglalkoztat, 1 online chatbox-ot szeretnék még amik szoktak lenni az oldalakon, de igazából semmi értelmeset nem találtam legutóbb. Esetleg van valami 5letes vagy van olyan chatbox amit ismersz ?

Az átrendezés már csak HTML+CSS jellegű kérdés.
Mondjuk az aktuális sablonod style CSS állományába vegyél fel egy ilyet, hogy:

span.gravatar
{
float:left;
}

Chatboxszal még nem foglalkoztam aktívan, mert sosem volt rá szükségem.

Frissíteni akartam… Kiírja, hogy már létezik az adatbázis és azt törölni kell a továbblépéshez, de én nem szeretném…
Valahogy túljutottam rajta, be tudok jelentkezni, de a kezdőlap húfehér. :frowning: help!

én,
csak nem extrás tárhelyed van?

de!

Jelenleg az extra impotens hozzállása miatt áll fenn a probélma, végleges megoldás nem létezik jelenleg. Bár a fórumban találsz ezzel kapcsolatban segítséget.

Ők azt várják, hogy a WordPress csináljon javítást, mi pedig azt, hogy az extra csináljon valamit.

Mivel sok millió felhasználónál probléma mentesen működik a dolog világszerte, akkor talán “Magyarország legnagyobb ingyenes tárhely szolgáltatója” is összekaphatná magát, technikailag :slight_smile:

Jól kiszúrtam magammal.
Az a helyzet, hogy csináltam egy sql mentést mielőtt megpróbálkoztam volna afrissítéssel, csakhogy nem engedi importálni a régi adatbázisomat. Úgyhogy úgy néz ki, hogy a blogomból egy sql fájl maradt.

Ahogyan a fórumban írták, cask a főoldalra navigálással kapcsolatban jelentkezik a hiba, a belső oldalak mennek.

Próbálj meg valami belső linket, pl.: /wp-admin/post-new.php