WordPress 2.6.3

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress 2.6.3 című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress 2.6.3]

Tényleg, úgysem tudtál volna hajnali ötkor mást csinálni…

Ilyenkorra a csajok már hazamennek (vagy alszanak), a kocsma bezár - ezért szoktam én még (már) hortyogni! :slight_smile:

Köszönöm a hajnali őrködésedet! :slight_smile: :slight_smile:

Köszönöm a frissítést! :slight_smile:

De azért csak azt a két fájlt nem sikerült külön felrakni :slight_smile:

Ezt az RSS baromságot (mármint a vezérlőpultban megjelenő hírek) ki kéne belőle szedni a fenébe, csak az erőforrások pazarlása.

A két szimpla file-t a hivatalos WordPress.org oldalról már fél napja le lehet tölteni ha csak az kell. :slight_smile:

De Én innen akarom letölteni, nem onnét, mert ha onnét akarnám, akkor nem ezt az oldalt látogatnám :wink:

…a háza nagy a férje béka, áááááá, baszki! ?)

Az elöbb és az volt a lényeg hogy én sem tudom mit keresek itt hajnali 01.50-kor…

És a lényeg hogy köszönjük!

Charlie! Most, és a jövőben sem fogjuk fájlokra bontani a frissítéseket.

Hali!
Köszi a gyors fordítást!
A wp 2.7 mikor jön ki?

A 2.7 megjelenése a mostani információink alapján november 10. De, az én privát véleményem, hogy lehetséges némi csúszás benne. Mivel a legutóbb, amikor ilyen nagyobb horderejű változás történt (2.5), akkor is halasztva lett a kiadás, hogy minnél hibamentesebb lehessen a végleges verzió.

A magyar fordítás pedig valószínűleg még aznap el fog készülni, mivel napról napra követjük a változásokat a fordításban, és a jelenlegi készültségi szintünk 99,99% :slight_smile:

Viszont a .po állományokat közzé tehetnétek:)

A válasz erre szintén negatív. Akinek kell a .po megtalálhatja a wordpress-i18n SVN repositoryjában, itt:

http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/tags/2.6.3/

Sziasztok, pár napja frissités képpen feldobtam a 2.6.3-as hu verziót egy régebbi motorra. Megnyitottam az admin felületet és csak üres html oldal és a menűk linkjei voltak rajta. Találkozott valaki ezzel ilyen formában?

Próbáltad esetleg újra felmásolni a fájlokat? Lehet, hogy megsérült egy fájl feltöltés közben.

Okey, thx.

ha idegen (letoltott) skin-t hasznalok tortenhet vele barmi szornyuseg frissites miatt? ezt kerdezem most a 2.6.3 es a kozelgo 2.7 miatt is :slight_smile:
mostani verziom 2.6.2

A 2.6.2 és a 2.6.3 között frissítés biztosan nem okoz gondot. A 2.7-ről még nem tudok teljes mértékben nyilatkozni, de nem tudok olyan funkciókról amik mondjuk megszüntek volna, és a régi sablonok használnák.

De, az én személyes véleményem az, hogy lehetséges, hogy lesznek fennakadások bizonyos sablonokban, az új funkciók miatt.

thx