Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress 2.6.3 című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress 2.6.3]
Tényleg, úgysem tudtál volna hajnali ötkor mást csinálni…
Ilyenkorra a csajok már hazamennek (vagy alszanak), a kocsma bezár - ezért szoktam én még (már) hortyogni! 
Köszönöm a hajnali őrködésedet!

Köszönöm a frissítést! 
De azért csak azt a két fájlt nem sikerült külön felrakni 
Ezt az RSS baromságot (mármint a vezérlőpultban megjelenő hírek) ki kéne belőle szedni a fenébe, csak az erőforrások pazarlása.
A két szimpla file-t a hivatalos WordPress.org oldalról már fél napja le lehet tölteni ha csak az kell. 
De Én innen akarom letölteni, nem onnét, mert ha onnét akarnám, akkor nem ezt az oldalt látogatnám 
…a háza nagy a férje béka, áááááá, baszki! ?)
Az elöbb és az volt a lényeg hogy én sem tudom mit keresek itt hajnali 01.50-kor…
És a lényeg hogy köszönjük!
Charlie! Most, és a jövőben sem fogjuk fájlokra bontani a frissítéseket.
Hali!
Köszi a gyors fordítást!
A wp 2.7 mikor jön ki?
A 2.7 megjelenése a mostani információink alapján november 10. De, az én privát véleményem, hogy lehetséges némi csúszás benne. Mivel a legutóbb, amikor ilyen nagyobb horderejű változás történt (2.5), akkor is halasztva lett a kiadás, hogy minnél hibamentesebb lehessen a végleges verzió.
A magyar fordítás pedig valószínűleg még aznap el fog készülni, mivel napról napra követjük a változásokat a fordításban, és a jelenlegi készültségi szintünk 99,99% 
Viszont a .po állományokat közzé tehetnétek:)
A válasz erre szintén negatív. Akinek kell a .po megtalálhatja a wordpress-i18n SVN repositoryjában, itt:
Sziasztok, pár napja frissités képpen feldobtam a 2.6.3-as hu verziót egy régebbi motorra. Megnyitottam az admin felületet és csak üres html oldal és a menűk linkjei voltak rajta. Találkozott valaki ezzel ilyen formában?
Próbáltad esetleg újra felmásolni a fájlokat? Lehet, hogy megsérült egy fájl feltöltés közben.
Okey, thx.
ha idegen (letoltott) skin-t hasznalok tortenhet vele barmi szornyuseg frissites miatt? ezt kerdezem most a 2.6.3 es a kozelgo 2.7 miatt is 
mostani verziom 2.6.2
A 2.6.2 és a 2.6.3 között frissítés biztosan nem okoz gondot. A 2.7-ről még nem tudok teljes mértékben nyilatkozni, de nem tudok olyan funkciókról amik mondjuk megszüntek volna, és a régi sablonok használnák.
De, az én személyes véleményem az, hogy lehetséges, hogy lesznek fennakadások bizonyos sablonokban, az új funkciók miatt.
thx