Üdv
Pár napja foglalkozom a WP blog rendszerével. Fel telepítettem minden zökkenő mentesen ment. De van pár hiba/bug:
1: Ha firefoxbol lépek be az admin felületre jelszó irása után átugorja az admin felületet és csak tölt de IE-ből jó.
2: Ha új bejegyzést szeretnék publikálni azt irja ki hogy sikertelen mind FF-ből mind IE-ből. Csak piszkozatokból engedi publikálni.
Nos a kérdésem az lenne mit lehetne kezdeni ezekkel a problémákkal.
(extra.hu-s tárhelyen van a blog.)
Szervusz csiby222 !
Itt, a fórumon több helyen (pl. Telepítés témakör) is foglalkoznak ezzel a kérdéssel, pl. itt is: http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4586#p4586
Az extrás hasonló probléma és megoldás a Hoszting témakörben beszélődik meg.
Ott is találsz néhány útmutatót.
Szerintem most töltsd le mégegyszer a magyar csomagot, mert volt egy változat, amibe ilyen bug lakott, de javították: http://word-press.hu/?file_id=3
Üdvözlettel:
Köszi a választ. jah és bocs hogy nyitottam-e miatt egy uj téma kört. Legközelebb azért jobban szétnézek.
Én már elkezdtem megijedni, hogy megint elk*rtam valamit a telepítőben 
DjZoNe !
Szerintem biztos el van valami rontva, csak még nem kentük rád !

Köszönöm magam nevében a munkádat, csak azt nem tudom, hogy az Előnézet miért Elnőnézet ?

Szép estét !
AHAHA 
Ebben a finom, hogy még nem vettem észre. Este javítom 
Nem azért mondom, hogy felvágjak, de már annyit segítettetek, hogy meg is tanultam ezt a részét, én is át tudnám írni (hisz’ annyi mindent átírtam már pl. én következetesen bejegyzés/hozzászólást használok a post/comment helyett, meg megjelenést a kinézet helyett, stb.).
Annyira kedves elírás, hogy én ehhez ragaszkodom, és erről mindig (a NÕ-n kívül) eszembejut, hogy sokan mennyit dolgoztok, hogy mi amatőrök is élvezkedhessünk !
Tehát, a legfrissebb verzióban követelni fogok egy olyan példányt, amiben ez - külön nekem - benne fog lenni !

Köszi mindent !
Vicces egyébként, hogy az aktuális verzióban már nincs benne ez az elírás.
Szerintem, csak valamelyik nagyon korai változatot érintette 
Akkor megvalósult az álmom. Csak nekem van. Hurrááááá !