WordPress 2.3

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress 2.3 című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress 2.3]

Már a 2.3.1 -es változat is kijött, benne rengeteg hibajavítással:

Már elég régen megirtam, csak most kerult ki…

Valaki felrakta már? Használható a az előző magyarítással?

@csarlie akkor bocs. Feltenni feltettem már, működik is új_rendszeren. A kérdés inkább az, hogy az update megy-e már. Nekem a 2.2.3-mat nem tudta update-elni a 2.3. Az utw tageket pedig képtelen volt importálni sajnos.

Van hozzá magyaritás.
http://futourist.hu/tom/wordpress/letoltes/
vagy
http://files.svmod.hu/WP_23_HU_language.zip

kobak: Énnekem sikerult felfrissitenem 2.3-ra a wordpress.org-on levo leiras alapjan, és a cimkeket is be lehet importalni, az importalas menuben van (ahol kulso blogbol lehet importalni) (Én se jottem rá magamtol, ugy sugtak, eléggé hülye helyen van).

Bar, Én szerintem eléggé gyenge a 2.3 cimke rendszere, Én simple taggingot hasznalok, ahhoz képest nagyon fapados (automatikus cimke ajanlas, ha elkezdem gepelni feljon egy lista, stb)

@charlie nekem az a bajom, hogy utw tag-ek importálása közben simán meghal. 2-3 cimke, s vége az importnak. Így meg elég bajos a százegynéhány cimkémet importálni…

Hát, Én Simple Taggingot hasznalok, azt gond nélkul megette. Esetleg egy kerulo megoldas (persze csakis teszt jeleggel), hogy felrakod a Simple Taggingot, az megeszi az utw cimkeit, és a simplebol meg beveszed a wordpressbe?

A magyarítás használatával másnak se működik a TinyMCE? Vagy ismét csak én coptam be? :slight_smile:

Bár már az előző postban linkeltem, de http://pairg.hu/2007/10/wordpress-23/ .
Szerkesztőknek üzenem, hogy adhatnának postolási jogot több embernek is, hátha ők aktívabbak lennének. Pl. Futurist-nak, Kobaknak,…stb. aki már rég megcsinálta az új magyarosítást.

ez az egész oldal hamvába holt.

@Pairg van admin jogom, köszönöm szépen a bizalmat, Futuristnak is. Nekem időm nincs az írásra (itt se :-)). Patai Laci az oldal tulaja, de senki se tudja jelenleg mi van vele. Más fészkében meg nem osztogat az ember admin jogot senkinek…

Mindenesetre mindjárt körülnézek, van-e benn valami poszt pihenőben, s kiteszem.

Sorry Skacok,

Ha letöltök egy újabb verziót, azt simán felinstallálom, a régi bejegyzéseim megmaradnak? ( a nevem alá linkelt blogra még nem vonatkozik :slight_smile:

A témák, pluginok, mennyire kompatiblisek, le illetve felfelé a WP-ban?

Előre is köszi a választ!

István

Sziasztok

A nevem alól linkelt, oldalra miképpen tudom beintegrálni az AdSense hirdetést? (jobb oszlop “Ads” alá!)

Előre is köszi

István

Én feltettem a 2.3 verziót, csak sajnos az oldal nem jelenik meg. :slight_smile: Maga az admin az igen. LOL

Jah igen. És a magyarosítás se müxik. :S Pedig mindent úgy csináltam, ahogy a nagy könyvben meg van írva… :stuck_out_tongue: