megjelent a legújabb WP, szám szerint a WP 2.2.2
http://wordpress.org/development/2007/08/wordpress-222-and-2011/
ahogy az lenni szokott, azonnal találtam olyan hozzászólásokat, melyekben szomorkodva mondták, hogy nem frissítettek elég gyorsan, és biza feltörték a régi lapjukat.
nem tudom ki hogy van vele, csak gondoltam szólok.
én is feltelepítettem. azt kell mondjam, hogy jobb mint az előző 3 volt.
nekem folyamatosan plugin problémáim voltak a 2.1.3, 2.2 és 2.2.1 verziókkal, ebben viszont egyetlen egyszer sem jelent meg (eddig) a hibaüzenet, hogy nem tudja bekapcsolni a plugint!
szóval én csak ajánlani tudom…
Én 2.2.1-el kezdtem a blogom, pár napja már frissítettem a 2.2.2-re, bár nekem ugyanolyan jól működött a korábbi verzió is, mint ez. 
Lassacskán nekem is rá kellene szánnom magam a frissítésre… évezredek óta 2.1.3-alatt fut a szekér…
hajrá suta, hajrá, drukkolok neked! sikderülni fog. EZAZ. gyerünk… 
Szokták volt mondani, hogy frissíteni tudni kell. Hát nem árt… mert nekem nem jött össze.
A folyamat a következőképp zajlott:
- wordpress 2.2.2 letöltése a wp oldalról, majd a wp-config-sample.php átírása, mentése wp-config.php-vá.
- FTP-re kapcsolódás, fájlok törlése (minden, kivéve a témák és pluginek)
- Új fájlok feltöltése
- wp-admin/upgrade.php, utasítások követése
- Frissítés sikeres, továbbít a kezdőlapra (nem az adminba kellett volna? Na mindegy).
- Tehát kezdőlap, ahol a bejegyzések karakterkódolása fos (pardon) lett. Csak egy részlet:
“ùjabb társalgás… egyre hülyébbekkel… közben ordÃÂt a Prodigy-tÅ‘l a Voodoo People” az “Újabb társalgás… egyre hülyébbekkel… közben ordÃít a Prodigy-től a Voodoo People” helyett.
Minden bejegyzés fölé kiírta ezt:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfs/extra/s/su/sutablog/wwwroot/wp-content/plugins/acronyms.php on line 194
Semmi baj, gondoltam csak az Acronym-es plugin inkompatibilis, irány az admin
- Adminfelület: még csak belépni se tudok. Ez az üzenet vár: You do not have sufficient permissions to access this page. Sebaj, gondoltam talán tényleg a pluginek kavarnak be. Irány az FTP, Acronym törlése.
- Bejegyzések előtt nincs a hibaüzenet, adminba továbbra sem enged be… viszont kaptam egy újabb hibaüzit (már meg sem lepődtem):
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfs/extra/s/su/sutablog/wwwroot/wp-includes/capabilities.php on line 31
- Irány a wp-includes/capabilities.php fájl 31. sora de az nekem kínai.
- (ez csak magamnak) Lehet, hogy nem kellett volna törölni a wp-includes mappát???
torolni semmit sem kell, a wp-configot meg plane nem atirni, egyszeruen felul kell irni a regebbi fileokat es jo (a pluginokat meg erdemes kikapcsolni elotte)
en 2.0.4 ota frissitgetem tobb oldalamat is folyamatosan mindig az aktualisra, soha se volt semmilyen hibam
Hmmm, a régi wp-config.php-t visszamásolva megoldódott minden probléma!
Hogy lehetek ekkora …?
Mindegy, kösz a tippet TRZ!!!