Aki frissítette a blogját az írjon véleményt az új verzióról. Nálam például panaszkodnak a látogatók, hogy baromi lassú lett az oldal betöltése. Amit én is már az első pillanatban is észrevehettem, hiszen az admin felület is kellőképpen belassult. (És most nem az admin/hírek oldalra és a szövegszerkesztős oldalra gondolok)
Meg azzal sem tudok mit kezdeni, hogy frissítés után MINDEN oldalt (page) megduplázott. Miért?
Pluginok még úgy ahogy mennek, de ez a sok hiba most teljesen elvette a kedvem a blogolástól.
(Véleményem szerint fenn kéne hagyni a letöltések oldalon a 2.0.7-es magyar változatát. Például nekem is szükségem lenne rá…)
Másnál voltak problémák? Bármi!
Szomorú dolgok ezek…
Nálam például semmi gond. Semmi pecset nem tettem fel, úgy ahogy van jól működik minden.
Meg mondjuk igazán belerakhatták volna a tömeges kijelölés funkciót. Például ha 300 regisztrált tag szerepkörét akarom megváltoztatni, akkor ne kelljen már 300-at kattintanom…
nálam is 2.1 fut gond nélkül!
És az milyen köcsögség már, hogy bejegyzés írása oldalról kivették az előnézeti gombot a tetejéről. Minden egyes alkalommal le kell görgetnem a lap aljára…
Na most basztam föl magam agyilag. Visszarakom a 2.0.7-et.
Na jó, mondjuk azt egyszerű visszacsinálni…
Vagy mégsem?
Sziasztok!
én is frissitettem (najó mondjuk inkább újraraktam) a wordpressem 2.1-re. Nekem egy olyan problémám van, hogy az RSS-feeden keresztül érkező tartalmak nem támogatják az ékezeteket…elég funnyn néznek ki 
ötlet? tapasztalat?
A nem hivatalos javítások között van erre patch
a kommenteditben a régi WP-ben minden komment mellet ott volt, hogy melyik bejegyzésbe írták. most viszont eltűnt. van egy view post link, amiből látszik, de ez így elég mufurc. ez most feature vagy valami gebasz van?
(sok kommentbnél egyérelmű melyik posthoz született, de egy “igen”-nél nagyon nem.)
Sok kénylemi funkciót kivettek ebből a szaros 2.1-ből. A visszafejlődés miatt inkább maradok korábbi verzióknál.
Sziasztok!
2.1-gyel jól megjártam. Megvolt minden lépés, amit írtatok, aztán upgrad.php, s ekkor derült ki, hogy nincs 4-es MySQL… Két szék között a pad alá!
Mielőtt bármi ostobaságot teszek: hogy csináljam vissza? Minden lementett fil-e-t és adatbázis táblát töltsek vissza?
Ãgy menni fog? &
hát ha azok a lementett cumók az előzö wp-t tartalmazzák, akkor elvileg kellene mennie.
Senkit nem szeretnék idegelni, de nálam a 2.1 oly csodásan zenél, hogy elmondani nem lehet
sőt: a szerver válaszidejét is stabilizálta… gyorsabb nem lett, de a mérések szerint teljesen lecsökkent az ingadozás… vagy nem kell mindent belemagyarázni? 
Hát a rengeteg különböző free szerverhez biztos is hogy nehéz optimalizálni... :)
nekem van egy nagyszerű pluginom (fold out menus), ami ki-be gördíthető menüket gyártott 2.0.5-ben. Sajna ezt 2.1-ben nem nagyon sikerül munkára bírnom…
no de nem gond, itt találtam egy jó kis foldout menu plugint, ami megy 2.1 alatt is:
http://www.webspaceworks.com/resources/wordpress/30/
de a wyswyg editor sokkal jobb lett, végre normálisan működik.
üdv:
JJ