Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WordPress 2.1 Nem hivatalos javítások című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WordPress 2.1 Nem hivatalos javítások]
Érdekes, hogy ebből a mi tárhelyünkön és ahol a fordítás maga folyik, nem volt ilyen gond. Más tárhelyeken viszont igen.
A pluggable hiba itt is jelentkezett.
A másik kettőt pedig bizonyos pluginek okozták.
Ezek a javítások a végleges 2.1-es csomagban benne lesznek ugye?
Igen.
Szeretettel várjuk!
a hivatalos WP 2.1 -ben nem lesz bent mivel nem értem el az SVN szervert. De a magyar WP csomag tartalmazni fogja
jah különben attól, hogy én készítettem a javításokat még megbízhatóak nem kell megijedni… a hivatalos verzióba is belerakhattam volna, ha nem döglene az SVN
Azt hiszem nem jött még el az ideje az upgrade-nek…
most lehet, hogy én vagyok a hülye de amióta feltettem a javított gettext-et, azóta a vizuális szerkesztő nem működik (meg se jelenik).
Én is az új gettextet használom és működik a szerkesztő
Én már 2 napja szenvedek a 2.1-el:
Nekem is az a problémám hogy elszállt a tinyMCE (vizuális szerkesztő)
Próbálkoztam azzal is, hogy teljesen újra rakom az egészet… akkor ment, de csak addíg amíg nem kapta meg a régi adatbázist (vagy csak egy részét). Ha erre a problémára találtok megoldást, akkor BIG THX!
akkor valami más tipp?
ez így eléggé zavaró, ahogy most van.
A szövegszerkesztő elég változatosan működik/nem működik/ :-/
Az általános tapasztalat az, hogy a brózer cache kiürítése után működik. Remélem nálad is!
sajnos nem, de köszönöm.
mikor varhato forditas hozza?
Akkor még egy kérdés: felülírásos módszerrel telepítetted az új verziót vagy tisztogattál előtte?
Benjamin: fordítás kész, de még simogatjuk. Szerintem a pénteki kiadás egy reális cél
tom, a kiemelt fileokon és mappákon kívül (config.php és társai) mindent töröltem, tehát nem felülírtam.
Szabad egyelőre passzolnom? :-/