Aztán majd pár heti használat után rájössz, hogy teljesen felesleges egy admin sablon pluginnal pluszban terhelni a rendszert, mert úgyis csak te /vagy még 2-3 ember/ használja csak, és az eredeti mégiscsak jól ki van találva… 
Nem tudja valaki , hogy az adminisztrációban lehet-e themet váltani? ha igen , hogy és honnan lehet letölteni admin tehemeket előre is köszi
G wordpress admin theme
na találtam 1-2 tetszetőset csak nem tudom hová kellene feltöltenem ebbe tud valaki segíteni?
a téma nevét kicsit átírtam.(a nem tudom, nem valami találó név
) Na szóval, az admin sablont nem célszerű változtatni, én régebben nézelődtem, de… Te hol találtál a jelenlegi verzióval kompatibilis változatot?
csak írd be a google.hu-ba hogy wordpress admin theme és menny rá pár oldalra én 4-et szettem le csak nem tudom melyek mappába kellene tennem 
küldd el kérlek annak a kettőnek a linkjét ahonnan letöltötted.
ugyanúgy kell telepíteni ahogyan egy plugint.
szoval a pluginokhoz is kell betennni?
Igen ha úgy kell akkor oda kell betenni ez nem 1értelmű? ha pedig mégsem vagy tuti biztos, bemásolod, megnézed > nem működik > “akkor mégis hogyan?” a fórumba > jön a válasz… de ne kezdjünk már rögtön sipákolni 
Vagy ti nem szeretitek ha önállóan megbirkóztok a dolgokkal? 
(ez most a rendkívülprovokatív megjegyzés akart lenni… Szándékosan. Figyelemfelhívó szereppel.)
ez a szöveg te. Tetszett. ;) ám leteszteltem direkt localhoston, azért kértem linket és működik a "sablon", de ugyanúgy azt mondom, nem jó dolog ez szerintem.