Létezik olyan plugin, ami a word-press.hu ra mutató linket helyez el a láblécben?
Az általam használt sablonban nincs ilyen link, pedig nem lenne rossz.
Egyszerűbb lenne telepíteni egy ilyen plugint, mint a php-kbe belepiszkálgatni.
Ha valakinek eszébe jutna megírni, akkor jó lenne, ha lehetne választani hogy nofollow link legyen-e, vagy nem.
Hello!
Pedig egyszerűen ezt kellene csinálnod:
footer.php megnyit szerkesztésre és a következő kódot beilleszteni:
Ezt nem érdemes megirni bővítménynek. Minek lassitani a rendszert???
Aztán, ha frissítem a theme-t, akkor kezdhetem előlről… Értem, hogy nem bonyolult a beillesztés, de sok honlapon sok idő és aztán jön az, hogy ezt megint elfelejtettem.
Na de ha nincs plugin, akkor nincs. Én elfogadom.
Mennyivel lenne egyszerűbb egy bővítmény? A sok oldalra feltelepíteni, beállítani, stb.?
Szoktak ugyan frissülni a sablonok, de közel sem olyan gyakran, mint a bővítmények… 
Meg melyik sablonról van szó? A többség tartalmaz linket a láblécben.
Vagy, ha már bővítmény vagy ilyesmi, akkor ott a bejelentkezés widget, az gyárilag tartalmaz linket, igaz, hogy a wordpress.org-ra, és nem a word-press.hu-ra…
Úgy képzeltem, hogy két kattintással telepítem, oszt' kész. Beállítani nem kellene. (esetleg a nofollow-ot)
csak egyszerűbb, mint a ctrl + c és v
Ha frissül a sablon, vagy a wp akkor is ott maradna és nem kellene újra ctrl + c és v.
No de mindegy… Marad a favágós módszer.
De azért kösz a foglalkozást a témával…
Meg melyik sablonról van szó? A többség tartalmaz linket a láblécben.
suffusion sablonban nincs wp link sajnos. Én meg már csak ezzel élek. Olyan ez mint a drog: Ha egyszer rászokik az ember nehéz leállni róla. :rolleyes: Legalábbis addig, amíg nem talál egy ütősebbet.
Megoldottam egyszerűen ctrl +c-vel