Üdvözlet!
Egy olyan hibát szeretnék bejelenteni, és az orvoslását kérni, hogy van egy wordpress honlapom Twenty Ten sablonnal.
Több oldalon is engedélyeztem a hozzászólást de, ha Internet Explorer 9 böngészővel nézem az oldalt engedi simán a hozzászólás írását, de ha Mozilla Firefox 5-el böngészek akkor nem enged írni semmit!
Ha valaki tudna a hibára megoldást, megköszönném!
Üdv.: Péter
Megadnád azt a honlap címet,hogy rá lehessen nézni…
Természetesen, a címre nem nekem van szükségem, hanem mindenkinek, aki szeretne segíteni…
Először látok olyant, hogy csak a FireFox alatt nem működik megfelelően egy honlap; kipróbáltam a Chrome-mal, az Operával, a Safarival és az IE8-cal - valamennyivel működik (ugyan a hozzászólások engedélyezése ki van kapcsolva, de a Vendégkönyvnél illetve a Kapcsolatnál lehet próbálgatni).
Úgy látom, hogy a My-Calendar bővítménynél jelez hibát a Firebug, de gyanakodnék a flash analóg órára is. Próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a bővítményeket és az órát is, és úgy megnézed, hogy szuperál-e. Aztán el kezded egyesével visszakapcsolni a bővítményeket, megnézed, hogy mikor jelentkezik a hiba.
Üdvözlet!
Ma My Calendart és az órát is kikapcsoltam akkor sem lehet írni, sajnos.
Ha az összes bővítményt kikapcsolod, akkor is csinálja? Akkor nyomj egy újratelepítést.
Én most megnéztem Firefox alatt, de “Hozzászólások kikapcsolva” volt a kezdőlapi bejegyzéseknél. :rolleyes: (Chrome-nál is)
...ugyan a hozzászólások engedélyezése ki van kapcsolva, de a Vendégkönyvnél illetve a Kapcsolatnál lehet próbálgatni...
Syska! Nem figyelsz? :)
Kedves Győző, és Kedves segítők!
Megtaláltuk egy programozó barátommal a hiba okát! A “Stop Site Copying” plugin ami okozza de csak a Firefoxnál ezt a hibát, hogy kikapcsolja a kurzort is. A hiba a plugin kikapcsolásával megoldódott.
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.: Prosits Péter