Word Press design, kiegészítők

Vállalok magánszemélyként WordPress alapú oldalak, blog-oknál:

-Testre szabást, kinézet készítést - design-t,

-Kiegészítők telepítését, konfigurálását, fordítását,

-WordPress frissítést,

… és még amit megbeszélünk. :slight_smile:Árakat direkt nem írok, mert sok mindentől függ. Viszonylag olcsón dolgozok.Elérhetőségem:

-email/msn: syska1988(furcsa.A.betu)gmail(potty)com

-web: Hamarosan!

(A flame, off és becsmérlő üzeneteket mellőzük kérem. :slight_smile: )

Nyugdíjasként, nyugdíj mellett, olcsón, vállalok web helyek, telepítését, HTML, WordPress “testre szabást” alakítást, dizájnt. (design-t), stb.… grafika.

Sablonok, bővítmények telepítését, konfigurálását, fordítását. Igény esetén,SEO (kereső optimalizálás) ,és Valid oldalak készítése.

web: http://www.kromek.hu

email: kromek@kromek.hu

Továbbra is foglalkozok WP-s oldalak telepítésével, beállításával, kiegészítők feltelepítésével, fordításával. Olcsón megszámítom a munkákat, a partnerség fontosabb számomra. :slight_smile:

Sziasztok!Egyedi design, sablonok készítését vállalom Wordpressre, árat nem tudok mondani mivel ez nagyban függ attól, hogy milyen oldalra van szükség, de elérhető árakon dolgozok. Nem csak a designt vállalom el, hanem a wordpress telepítését, pluginok konfigurálását, vagy akár tartalomfeltöltést is. Ha érdekel a dolog küldj egy üzenetet :slight_smile:weboldalam: http://mark.other.hu/wpdesign

email: marklehoczki@gmail.com