WooThemes Artificer fordítás

Sziasztok!Még kezdvagyok a wordpressben és elakadtam a sablon egyes elemeinek a fordításánál.Demo: http://demo2.woothemes.com/?name=artificerA felécben található kosár és hozzá tartozó elemek. Ezeket szeretném fordítani elskörben.

Létrehoztam egy hu_HU.po fájlt amiben beírtam a következ.

<br />
# @ woothemes<br />
<br />
#: includes/theme-woocommerce.php:351<br />
msgid "My Basket:"<br />
msgstr "Kosár:"<br />

```<br />
<div>De az oldalon nem változott meg.</div><br />
<div>Tudnátok segíteni mit rontok el. Eddig joomlát használtam ott egyszern vagy fapadosan átírtam a fájlban és megjelent, vagy az újabb rendszerekben már admin felületr is felül lehetett íratni.</div><br />
<div> </div><br />
<div>Segítséget ele is köszönöm!</div>

Amennyiben a sablon elő van készítve fordításra, a Codestyling Localization bővítmény telepítése után admin felületen tudod fordítani.

Én a Loco Translate plugint telepítettem. Admin felületen ezzel is szerkeszthetőek a nyelvi fájlok. Együtt látszik az összes sablon és modul, összes telepített fordítása. Egy kb. 30%-os ferdítésem(:-)) van jelenleg az Artificer sablonra. Illetve egy 40% -os a Loco-ra.

A Codestyling Localization-ról több helyen is olvastam, általában ezt ajánlják, de a bővítménytelepítő szerint két éve nem volt frissítve, és nincs tesztelve WP 4-re. Merjem akkor telepíteni és használni?

Szerintem meg csináld meg a gépeden poedittel.

http://wordpress-honlap.com/poedit-tutorial/