Szeretnék egy kis webshopot a már meglévő weboldalamhoz aloldalként. A Woocommerce webshop plugint ajánlják sok helyen.
Kérdés: ha telepítem, akkor hatással lesz bármilyen módon a már kész oldalakra?
Egyik imerősöm azt mondta, hogy külön tárhelyen építhetek vele websopot, nem kapcsolhatom a már meglévő oldalamhoz, amit furcsának találnék.
Egyébként, hogy működik? Ha feltelepítettem, akkor kódot kell vele generálnom, mint sok más pluginnál és azt beépíteni az épülő oldalba vagy más a módja?
Szia!
Én is a Woocommerce-t ajánlom, ha nem lesz több ezer terméked.
Telepíted, utána végigvisz egy telepítő, majd utána sablontól függ, hogy mit hogyan tudsz megjeleníteni. Alapvetően vannak shortcode-ok, de sok sablon segít és vannak saját, szebb megoldásaik is a Woo-hoz, amivel még egyedibb és mutatósabb webáruházat tudsz felépíteni.
Nagyon köszönöm a választ!
Ok, akkor az nem valós, hogy már meglévő oldalhoz nem tudom kapcsolni, igaz?
Beparáztatott ezzel ismerősöm + most raktam megint helyre az oldalt egy automatikus frissítésből adódó hiba után.
Igazán nincs mit. Nem is értem ezt a megfogalmazást. Szerinte csak új oldalra lehet bekapcsolni a Woocommerce-t, tehát ha valaki ki akarja bővíteni ezzel a szolgáltatással a weboldalát, akkor újra kell csinálnia az egészet?
Arra figyelj oda, hogy ha jól emlékszem, Te kérdezted az egyedi sablonos megoldást is, hogy ha sokszor omlik össze a rendszer az automatikus frissítésnél, akkor valami nem lesz okés azzal a sablonnal.
Ő azt mondta, hogy külön tárhely, külön Wordpressére csináljam ezzel a pluginnal a webshopot.
De furcsálltam, azért gondoltam, hogy megkérdezem itt.
Azt a frissítésből adódó hibát megoldottam. Azt mondod akkor, hogy ha bekapcsolom a Woo plugint, akkor az hatással lehet a már kész sablonomra mondjuk a főoldalamon?
Elvileg, úgy képzelném, hogy ezzel az alkalmazással egy külön aloldalon tudok webshopot létrehozni, ami független a főoldaltól.
Bocsi, ha értelenkedőnek tűnök, de inkább jobban belemegyek, hogy megértsem, átlássam, mielőtt hozzákapcsolom az oldalamhoz. Te pedig úgy látom, hogy értesz hozzá.
Nem kell külön tárhely, se semmi. Alapvetően ha bekapcsolod, azzal még semmilyen automatikus hatása nem lesz látszólag az oldaladon, legalábbis nem kellene, hogy legyen.
A már említett shortcode-oknak köszönhetően a főoldalra is be tudsz szúrni kategóriákat, termékeket stb., de igény szerint ugyanezt megteheted külön menüpontban is… vannak az alapvető oldalak, a cart (kosár), a checkout (pénztár), az üzlet (shop) és a fiókom, de ezeket automatikusan létrehozza neked.
Maradjon is így, minden rendben. Igazán nincs mit.
Elnézést kérek, de nem néztem fel azóta erre a fórumra. Nem gondoltam volna, hogy valaki még hozzászól a poszthoz.
Sikerült megoldanod a problémát?
Elementor szerkesztőt használok a Wordpressen belül és annak a frissülése okozott problémát a főoldalon úgy, hogy nem tudtam szerkeszteni az oldalt.
Több hozzáértőnek is elküldtem a problémát, de nem érkezett rá megoldás.
Úgyhogy újraépítettem a főoldalt kihagyva a problémásnak ítélt Elemetor pro widgeteket.